Verknipt | Sandra J. Paul


 Verknipt - Sandra J. Paul (HamleyBooks)


Zoey raakt zwaargewond bij een roofoverval die compleet uit de hand loopt. Als gevolg van het drama vervreemdt haar man Philip van haar, en lijdt ze zelf aan een zware depressie. Avond na avond dwaalt ze rond in Central Park, tot ze op een dag Vivian tegenkomt. Zij geeft haar moed, kracht en zelfvertrouwen. Tot Philip aankondigt dat hij haar gaat verlaten, en het sprankeltje hoop dat ze nog over heeft om haar huwelijk te redden, vervliegt. Zoey wordt aan de deur gezet en moet zich noodgedwongen beredderen. Terwijl ze de scherven van haar leven tracht op te rapen, geraakt ze alsmaar dieper verwikkeld in de duisternis die al zolang om haar heen sluimert.


Zijn er nog auteurs die ook zo ‘verknipt’ schrijven als auteur Sandra J. Paul? Ik hoef zelfs niet te weten hoe haar brein werkt want ik denk dat dat vrij verontrustend zou zijn om dat te weten. Met Verknipt brengt deze auteur een psychologisch verhaal waar niet, of niemand, is wat het lijkt.


Zoey heeft het zwaar - ik ga proberen om niets te spoilen - en wanneer haar man een aankondiging maakt verandert er voor haar veel. Zo niet alles en kan ze niet anders dan een andere weg inslaan. Gelukkig ontmoet ze Vivian en Mac, twee mensen die op het juiste moment in haar leven komen en er meteen voor haar zijn. 


Vrij snel was voor mij duidelijk wat er gaande was en toch bleef ik geboeid lezen. Ik was zelfs zo gekluisterd aan het verhaal dat ik het in een dag uitlas. Dat is de sterkte van deze auteur. Elk boek dat ik al las, en zeker de thrillers, las ik op een dag uit omdat ik het boek maar niet kon wegleggen, het verhaal maar niet kon loslaten voor ik wist hoe het eindigde. 


Verknipt eindigt zoals alleen Sandra J. Paul een boek kan doen eindigen dus vraag ik mij dan toch weer af of dat thriller-brein van haar een sequel plant… 


  • Auteur(s) : Sandra J. Paul
  • Uitgeverij: Hamley Books
  • ISBN : 9789464510607
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 380
  • Verschijningsdatum : september 2022

0 reacties:

Een reactie posten