Mijn leven met Elvis - Priscilla Beaulieu Presley - Sandra Harmon (Uitgeverij Rostrum Helmon)

Mijn leven met Elvis - Priscilla Beaulieu presley - Sandra Harmon (uitgeverij Rostrum Helmond) 

Mijn vader is een fan, een grote fan, mijn zus noemt Priscilla en mijn broer Aaron, no need to say more. Ik ben dus opgegroeid met de muziek van Elvis en ook ik was al snel gefascineerd in zijn persoon en eerlijk heb je hem al eens bekeken, boy got the looks, dus was ik ook snel een beetje verliefd. 

“When things go wrong, don’t go with them.” – Elvis Presley

Vermits mijn vader best wat Elvis-spulletjes in huis heeft en dit boek een Barbieroze cover heeft trok het dus snel mijn aandacht. Ik nam het stiekem mee naar mijn kamer en heb het zo snel als ik kon gelezen. 

Ik was als kind zo gefascineerd door het verhaal en door dat mooie mooie meisje dat gewoonweg Elvis zijn vrouw werd, gefascineerd in Elvis die toch echt wel een speciale uitstraling en persoonlijkheid heeft.

“It’s human nature to gripe, but I’m going ahead and doing the best I can.” - Elvis Presley

Als ik eerlijk ben moet ik toegeven dat ik dit boek toch echt wel, zonder overdrijven, meer als 30 keer gelezen heb. Ik vroeg mij toch steeds af waarom die twee uit elkaar zijn gegaan, ik vraag het mij eigenlijk nog steeds af maar dat is dan weer een ander onderwerp.

“The image is one thing and the human being is another. It’s very hard to live up to an image, put it that way.” - Elvis Presley

Dus als je mij vraagt wel boek ik steeds maar weer opnieuw kan lezen dan is het deze voor mij. De nostalgie dat het boek nu voor me heeft, het verhaal en ik bedoel het is Elvis, laten we eerlijk zijn, hoe meer een mens weet over Elvis hoe beter.

Ik ben dus volledig bevooroordeeld, heb geen nuchtere kijk, ben ook hopeloos fan wat maakt dat dit boek een dikke ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-waard is. 

“I’m not trying to be sexy. It’s just my way of expressing  myself when I move around.” - Elvis Presley 


0 reacties:

Een reactie posten