Casa Ibiza - Linda van Rijn

Casa Ibiza - Linda van Rijn (uitgeverij marmer)

In het familiehuis op Ibiza vindt Anna een onbekende ketting. Is dit het spoor naar de nooit opgeloste dood van haar zusje... Als niet lang na haar moeder ook de vader van Anna de Kee overlijdt, moeten zij en haar broer beslissen wat ze met de mooie vakantievilla van hun ouders op Ibiza doen. Anna besluit erheen te gaan om het huis klaar te maken voor de verhuur. Terwijl haar ex hun zoontje een week meeneemt naar Texel, gaat Anna met haar beste vriendin Ciska naar het eiland waar ze zo veel herinneringen heeft. Ze zijn druk met het huis, maar nemen ook de tijd voor de heerlijke strandjes, het lekkere eten en natuurlijk de feesten op Ibiza. Tijdens het opruimen vindt Anna een ketting die ze niet kent. Die blijkt van Yara te zijn, haar zusje dat op haar negende verdronk in het zwembad van het vakantiehuis. De vondst brengt een stroom herinneringen teweeg en Anna zit ineens met vragen, die ze niet meer aan haar ouders kan stellen. In plaats daarvan komt ze terecht bij een oud-politieman die destijds betrokken was bij het onderzoek. Maar waar ze eigenlijk hoopt op geruststelling en antwoorden, leidt een serie vreemde gebeurtenissen alleen maar tot meer vragen.

Ik ben zo een fan van deze boeken, echt ideaal bij zonnig weer met zonnecrème en een aperitiefje bij de hand!

Deze casa Ibiza is weer een zeer vlotte relaxte lees en het feit dat het over een vroegere moord ging gaf weer eens een twist aan het concept van de boeken.
Ook voelde het aan alsof er iets meer spanning in het verhaal verwerkt was als anders dus ik heb zoals altijd weer heel erg genoten van mijn quilty pleasure boek.

Ik denk dat ik nog twee boeken te gaan heb en ze dan allemaal gelezen heb en wat komt er dan... het zwarte gat en afwachten op een nieuwe Linda van Rijn. :)

Deze casa Ibiza krijgt van mij een ⭐️⭐️⭐️-rating. Een gegarandeerde fijne lees! 

0 reacties:

Een reactie posten