Prequel de offers - Jeroen windmeijer

Prequel - de offers | Jeroen Windmeijer (@harpercollins_holland )

Kort verhaal Op de gure Boliviaanse hoogvlakte wordt in een afgelegen indiaanse gemeenschap voor de tweede keer in zes maanden een dood kind gevonden. Het wordt gevonden in foetushouding tegen een muur, met een wond op het hoofd en een bloemenkrans in het haar. Is dit het ultieme offer aan Moeder Aarde, bedoeld om een goede oogst af te smeken? Of is er iets anders aan de hand? De Nederlandse priester Maarten Vader en zijn Italiaanse collega Mauro Benigni reizen naar het dorp om poolshoogte te nemen en de nabestaanden bij te staan. Het bezoek loopt anders dan verwacht.

Ja het is gebeurd, ik kan niet meer wachten tot ‘de offers’ er is, deze prequel maakt je zo erg nieuwsgierig!! Moord, priesters, onderzoek, het is echt helemaal mijn ding!! Aftellen naar 13 augustus jongens!

#booksofinstagram #bookworm #bookdragon  #bookaholic #bookaddict #bookobsessed #slaughtersquad #passionateaboutbooks #magicofbooks #bookmark #bookgeek #booklove #booknerd #readingislit #nevernotreading #booklife  #lezen #lezeniseenlifestyle #bookish #bookhoarder #books📚 #readingtime #reading #totalbooknerd #socks #socklife #boeken #bookcommunity #alexsbooksandsocks

0 reacties:

Een reactie posten