Costa Brava - Linda van Rijn

Costa Brava - Linda van Rijn (marmer)

Tijdens de gezinsvakantie op een Spaanse camping hoopt Irene weer dichter tot haar man Jacco te komen. Maar dan zet een onverwachte ontmoeting alles in een ander daglicht.

Als Irene van Hout erachter komt dat haar man Jacco haar heeft bedrogen met een ander, breekt een moeilijke tijd aan. Irene wil nadenken, maar de zomervakantie staat voor de deur en hun kinderen Nikki en Stef verheugen zich op de jaarlijkse campingvakantie aan de Costa Brava. Hoewel Irene niet goed weet hoe het verder moet tussen haar en Jacco, besluit ze toch om de vakantie te laten doorgaan. Haar jongere zus Rianne gaat ook mee en Irene is blij met de afleiding.
Eenmaal in Spanje wordt de sfeer gelukkig beter. De kinderen genieten volop en onder de Spaanse zon lukt het Irene wat meer te ontspannen. Maar dan ontmoet ze Bob, een Nederlander die overduidelijk interesse in haar heeft.

Zonnig weer, dat kan maar 1 ding betekenen, tijd voor een Linda-boek. Ook deze keer een vlotte ontspannende lees met deze ‘Costa Brava’. Ik vind trouwens dat in de meer recentere boeken er veel meer verhaal inzit. Ik bedoel veel meer detail, meer spanning, ben er wel fan van, zoveel is duidelijk. ⭐️⭐️⭐️- waard.

#booksofinstagram #bookworm #bookdragon  #bookaholic #bookaddict #bookobsessed #slaughtersquad #passionateaboutbooks #magicofbooks #bookmark #bookgeek #booklove #booknerd #readingislit #nevernotreading #booklife  #lezen #lezeniseenlifestyle #bookish #bookhoarder #booksšŸ“š #readingtime #reading #totalbooknerd #socks #socklife #boeken #bookcommunity #alexsbooksandsocks

0 reacties:

Een reactie posten