Bruiloft in de B&B | Kaat de Cock


 Bruiloft in de B&B - Kaat de Cock (HamleyBooks)


Hanne heeft een heel drukke periode voor de boeg: ze woont nu in haar eigen huisje naast de B&B, waardoor ze meer gasten kan ontvangen, en daarnaast regelt ze ook nog eens het trouwfeest van haar beste vriendin, waarvoor ze haar bed and breakfast met plezier openstelt. Maar alles wordt nog hectischer als vriendin Julia op de stoep staat met verbijsterend nieuws en de vriend van haar moeder onverwachts in het ziekenhuis belandt. Plots moeten ze alles op alles zetten om het trouwfeest én de bistro van haar stiefvader te redden, waardoor haar eigen relatie ook nog eens onder druk komt te staan.


Het derde deel in de B&B serie van auteur Kaat de Cock en stiekem hoop ik dat ze nog lang zal doorgaan met deze serie. Wat hou ik van alle personages en ze lijken allemaal ook alleen maar leuker en leuker te worden. Bruiloft in de B&B eindigt natuurlijk niet zoals je zou verwachten maar wat een ongelooflijke feelgood weer. 


Hanne is Hanne, en wat een fijne, leuke, lieve, hectische vriendin is ze toch voor iedereen rondom zich. Nog steeds ene tikkeltje onzeker maar in dit derde deel is Hanne echt wel enorm gegroeid als persoon en ik ben zo blij dat ik die groei al drie boeken lang mag volgen. Hanne en haar ‘groep’ zijn zo fijn om te kennen. 


Een bruiloft die te regelen valt, dat kan niet alleen maar vlekkeloos gaan ook al doet Hanne alles wat in haar mogelijkheden ligt. Ze krijgt rust gecreëerd wanneer er enkel maar hectiek zou moeten zijn. Voor het eerst heeft ze in dit verhaal ook echt de ballen aan haar lijf om iets te doen wat niet in haar aard ligt maar waarvan ze weet dat het moet gebeuren. Hoera, Hanne. 


Dankzij de sappige, vlotte schrijfstijl van Kaatje Cock is Bruiloft in de B&B dé feelgood bij uitstek om te lezen tijdens deze herfst/winter. Dekentje, drankje en Kaat de Cock.


  • Auteur(s) : Kaat de Kock
  • Uitgeverij: Hamley Books
  • ISBN : 9789464510423
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Verschijningsdatum : oktober 2022

0 reacties:

Een reactie posten