Aura | Lisanne Stam

 Aura serie - Lisanne Stam (Zomer & Keuning)


Aura had nooit kunnen bedenken dat een dare en wat theezakjes haar leven zo zouden kunnen veranderen. Ze groeit uit tot influencer met een eigen kledinglijn, fans, paparazzi… en een stalker. ‘Volg me maar’ is het eerste deel van de humorische feelgoodserie Aura van Lisanne Stam. Eerder verscheen van haar ook ‘De kerstbachelorette’. Lees ook in de Aura-serie: ‘Volgzaam’ en ‘Opgevolgd’.


Volg Me Maar: Meet Aurora, Aura voor de vrienden, influencer en misschien op dit moment een klein beetje een pushover. Ze heeft een geweldige inner cirkel rond haar met allemaal verschillende, maar heerlijke mensen, waar ze enorm op leunt. Trixie moet, by far, mijn favoriete personage zijn, wat een heerlijk mens. Wanneer Aura een award wint, stijgt haar populariteit nóg meer en dat betekend dat de rich and famous haar opmerken alsook mensen die het niet zo goed met haar voorhebben. Ik weiger ook maar iets prijs te geven over het verhaal want het is zo een leuk verhaal, zo leuk ingedeeld dat je het gewoon zelf moet gaan lezen. Nu! Lisanne schrijft zo vlot dat ik Volg me maar in een mum van tijd uit had. Deel 1 eindigt dan ook met een cliffhanger van formaat - waarom, Lisanne?! - dus ik ga nu snel door met deel 2 Volgzaam. Ik ben nu al enorme fan van deze reeks. 


Volgzaam: Na een knetterende start een een cliffhanger van jewelste kom je in dit deel - uiteindelijk - te weten wie, wat, waar en waarom. Dit deel voelt iets rustiger qua gebeurtenissen (alhoewel… en dat is iets positiefs) en je leert Aura veel beter kennen. Ik ben helemaal geeft softie en toch zat ik even met de tranen in de ogen door de overload aan cuteness. Ik ben nu - als het al kon - nog benieuwder naar wat gaat komen. Maar wat een God die James, mag ook wel aan men deur komen kloppen hoor. Het leest weer super vlot en met dit deel werkt de auteur naar dat derde deel toe met veel belofte naar zoveel goeds/minder goeds/heftig… who knows!!!!!! En dat vind ik altijd zo fijn aan series. En dat is dan enkel aan lisannes schrijven te danken. Ze knalt deze Aura-serie. Ik hoef dus niet te zeggen dat ik het liefst gisteren dat laatste deel kon lezen. 


Opgevolgd: Het 3e deel is er en als jullie ook maar de helft van mijn enthousiasme hadden ivm de vorige delen, dan stuiteren jullie nu door het dak. Wat kan ik alvast meegeven over dit laatste deel? Neem een hele voorraad zakdoeken mee. Wat een mooi, pakket, treffend, emotioneel, feelgood maar vooral wat een écht deel. Save the best for last en dat deed @lisannestam_ ! Met dit laatste deel laatste nog maar eens zien dat schrijven in haar bloed zit. Een feelgood met de kak die het leven ons geeft erin verwerkt, niet alleen hou ik daar enorm van, ik heb daar ook grenzeloos respect voor. Dus Lisanne, laat die pen maar verder stuiteren, wat je ook nog gaat schrijven, ik koop en lees het.


  • Auteur(s) : Lisanne Stam
  • Uitgeverij: Z & K
  • ISBN : 9789020549492
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : eBooks
  • Verschijningsdatum : augustus 2022

0 reacties:

Een reactie posten