Toen ze verdween | Carla Kovach

 Toen ze verdween - Carla Kovach


(Boekerij)


Na een geslaagd feestje loopt Samantha in haar eentje door een drukke straat naar huis, een route waar ze normaal gesproken slechts tien minuten over doet. Ze komt nooit thuis aan.


Zeven jaar na haar verdwijning, op de dag waarop ze haar drieëndertigste verjaardag had moeten vieren, ontvangt haar beste vriendin Diane een brief die geadresseerd is aan Samantha. Als Diane de envelop opent, haalt ze er een verjaardagskaart uit, en een vingernagel, gelakt in een oudroze kleur: dezelfde kleur die Samantha altijd droeg. De politie laat de nagel onderzoeken, maar hij blijkt niet van Samantha. Hij is van een andere vrouw: Jade Ashmore. Jade is vermoord, alleen niet zeven jaar geleden. Haar moord vond plaats in de nacht voorafgaand aan de bezorging van de envelop…


Thrillers. Suspense. Een race tegen de tijd en regelmatig tegen zichzelf. Ik hou ervan en ik zal altijd naar een thriller grijpen wanneer ik zeker wil zijn van een ontspannende, spannende lees. Dus een boek van deze auteur is, tot nu toe, een garantie op succes. De formule van schrijven en de elementen die ze gebruikt om haar verhaal op op te bouwen, is een formule die werkt.


Carla Kovach schreef een sterk vierde deel en zorgt er zo voor dat ze op mijn auto buy lijstje terecht komt. Het verhaal is spannend genoeg en intrigerend met best een actueel onderwerp en ook het hoofdpersonage Gina Harte krijgt weer een extra laag aan haar persoonlijkheid toegevoegd in dit verhaal. De auteur schrijft enorm vlot, met momenten beeldend en zorgt ervoor dat ik heel de lees lang geboeid was in zowel de zaak als in het privéleven van Gina. 


Torenhoge spanning heeft dit boek echter niet, maar dat is oké, het verhaal is daarvoor sterk genoeg. Een boek dat een goed doordacht verhaal en plot heeft, met sterke personages en door een vlotte pen geschreven. Ik kijk nu al uit naar het volgende Gina Harte-boek. 


  • Auteur(s) : Carla Kovach
  • Uitgeverij: Boekerij
  • ISBN : 9789022593936
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 384
  • Verschijningsdatum : februari 2022

0 reacties:

Een reactie posten