De kerstbachelorette | Lisanne Stam


 De kerstbachelorette - Lisanne Stam (Zomer & Keuning)


Wie trouwt, krijgt een bachelorette. Een kerstbachelorette!


Lisanne Stam neemt je in 'De kerstbachelorette' mee naar Duitsland voor een knotsgekke kerstmarkttrip, dus buckle up and enjoy the ride… 


Kiki heeft trouwplannen met haar Joep, maar haar vriendinnen Fien, Kim, Samara en Brecht hebben voor het zover is héél andere plannen met haar. Ze nemen haar mee naar Duitsland om haar vrijgezellenfeest te vieren in kerstmarktsferen. Onderweg gaat het al mis als de auto het begeeft en Fien ontdekt dat hun hotel niet in Dresden is, maar in een of ander vaag stadje drie uur daarvandaan – en dat is nog maar het begin. 


Bereid je voor op een hilarische én hartverwarmende kerst met ‘De kerstbachelorette’ van Lisanne Stam!


Laat ik starten met te zeggen dat ik echt wel eens naar Dresden wil. En ik wil ook eens op stap met deze meidengroep. Hoe verschillend kunnen ze zijn, en hoe hard kunnen verschillenden karakters elkaar aanvullen. Lisanne Stam geeft het alvast mooi weer in deze kerstbachelorette.


Kiki gaat trouwen en dat moet gevierd worden dus gaat zij samen met haar vier vriendinnen op een heus bachelorette-weekend. Het zou geen feelgood zijn als - en al helemaal geen boek van de hand van Lisanne - als er niet het een ander misgaat maar vriendschap, eten, drank en kerst maakt alles weer goed en beter.


Lisanne Stam schrijft snel, het tempo van dit boek is torenhoog, no slowing down. Daar hou je van of niet. (Elk hoofdstuk is een muzieknummer en het leuke is dat de hele lijst op spotify terug te vinden is.) Ik vond het wel passen bij dit verhaal, het leven is ook gewoon snel en pas als je bij elkaar gaat zitten en geheimen deelt kan je vertragen. 


Feelgood, dat is lachen en huilen. Dat is humor maar ook harde waarheid. Dat zijn leuke momenten in iemand leven maar ook moeilijke momenten in iemand leven. Lisanne smijt het allemaal in dit boek dat vol kerstsfeer zit. 


Dat Lisanne Stam nog maar net aan de start van haar auteurs carrière staat is alleen maar positief, want als ze nog meer ‘gewenning’ krijgt in dat schrijven is de sky de limit voor deze auteur. 


  • Auteur(s) : Lisanne Stam
  • ISBN : 9789020548419
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : eBook
  • Verschijningsdatum : november 2021

0 reacties:

Een reactie posten