Zolang je van me houdt | Suzanne van Bilderbeek


 Zolang je van mij houdt - Suzanne van Bilderbeek (ImaginaryBooks)


Toen Sasha en Daniel friends with benefits werden, hadden ze beiden nooit gedacht dat het zo gecompliceerd zou zijn. Ze worden geconfronteerd met zichzelf en het verleden. En dat wordt alleen maar lastiger wanneer je het meest aan jezelf twijfelt.


Als situaties van buitenaf zich voordoen, worden Sasha en Daniel behoorlijk op de proef gesteld. Ze moeten leren met het verleden om te gaan, om de toekomst en zichzelf een kans te bieden. Niets is oneindig. Zij wel?


Gevoelens zijn lastig, zeker wanneer je daar geen raad mee weet. Zowel voor Sasha als Daniel is dit een opgave, hoe kan je gelukkig zijn als het lot parten met je blijft spelen?

Wat houdt liefde in, wanneer het lastig te begrijpen is?


New adult, niet meteen mijn favoriete genre. Ik vind evenwicht in dit soort boeken soms een moeilijk iets. Ofwel is het best flauw ofwel is het gewoon net iets teveel van het goede. Toch sprak de flap mij meteen aan en maakte de auteur Suzanne mij gewoon zo nieuwsgierig.


Twee perspectieven, Sasha en Daniel, één ongelooflijk mooi geschreven verhaal. De auteur neemt je vanaf de eerste pagina’s gelijk mee in het verhaal. Instant hooked. Het is snel, het is emotioneel, het voelt realistisch én misschien nog wel het allerbelangrijkste, evenwicht. 


Suzanne heeft de perfecte balans gevonden in het verhaal vertellen en de nodige scènes die het new adult maken te schrijven. Heerlijk, want door dit soort boek snap ik waarom dit genre zo populair en tevens ondergewaardeerd is. Heel knap als debuterende auteur. 


Sasha en Daniel, wat een koppel en wat een fijne hoofdpersonages. Heftig, verliefd, gebroken, kwetsbaar, gelukkig, verlangen,… ik werd doorheen het verhaal van links naar rechts geslingerd qua emoties en ik wil heel graag (en snel) het volgende boek lezen. 


Side note: ik hoop in het volgende boek ook Daniëls zus weer te zien. Heerlijk personage. Misschien een spin off van dit personage met een eigen boek?! 


Suzanne, wat een knap debuut. Je bent een voorbeeld voor vele. Je schreef een heel erg mooi en sterk boek. Vrouw, wat doe je dit goed!

0 reacties:

Een reactie posten