Hallo, mama | Polly Dunbar

 Hallo, mama - Polly Dunbar (Kokboekencentrum)


Het eerlijkste boek over moeder zijn, een perfect cadeau voor elke (aanstaande) moeder!


Hallo, mama is het visuele dagboek van Polly Dunbar over de prachtige hoogten en bizarre diepten van het ouderschap die elke moeder zal herkennen. Toen Polly Dunbar moeder werd, begon ze de mooie en gekmakende momenten in haar moederschap te tekenen. Van de schattige baby tot de ontdekkende peuter en de rivaliteit tussen broertjes en zusjes. Een eerlijk, grappig en ontroerend boek over het moederschap, met handgeschreven teksten en veel illustraties.


Dit boek, dat bol staat van de mooie illustraties en herkenbare teksten neemt je mee doorheen het moederschap. Wat moederschap is, kan zijn, wat je soms zou willen dat het is en wat het betekent voor je relatie. 


De illustraties en teksten zijn echt en oprecht. Ik herkende ze allemaal en ze zijn allemaal zo waar. De vermoeidheid die steeds overtroffen geraakt door de overvloed aan liefde. Over de onschuld van kinderen en hoe ze ervoor zorgen dat je de wereld anders ziet, grimmiger maar op zoveel manier zoveel mooier. 


Een boek dat een ideaal kraamcadeau is. Een boek, zo schoon, dat de momenten dat je je kinderen even achter het behang wil plakken, mooi worden. Een boek dat je door zijn illustraties compleet ontroerd en verwarmd. In de pers:

  • ‘Grappig, humoristisch en heel herkenbaar! Een ideaal cadeau voor elke moeder.’ Alinda Bol, LUV Spakenburg


1 opmerking:

  1. Ga deze zeker onthouden! Klinkt als een aandoenlijk boekje en inderdaad leuk om te geven! šŸ˜

    BeantwoordenVerwijderen