Het lange wachten | Dagmar Verfaillie


 Het lange wachten - Dagmar Verfaillie (The Liner)


Een zacht poëtisch verhaal over hoe kleine dingen soms je leven een heel nieuwe wending kunnen geven. Wanneer opa in het ziekenhuis haar het verhaal van een grote, onbereikbare liefde vertelt, kan ze aan niets anders meer denken. Wat als alles anders was gelopen?


Een graphic novel die alle aandacht verdiend die het kan krijgen. Wat een ongelooflijk mooi en echt verhaal. Ik voelde dit verhaal, ik voelde de rouw, het geluk, het leven, kortom alle emoties. Ik voelde de zon, ik zag de lichtheid en donkerte van de sneeuw. En het einde is zo mooi, zo echt en het is ook zo waar dit verhaal.


Iedereen gaat herkenning vinden in dit verhaal, gaat zich kunnen herkennen in het hoofdpersonages, gaat het gevoel van de opa herkennen. Waar je hart doorheen het verhaal breekt - want zo is het leven - zorgt de auteur met het einde ervoor dat je hart met gouden lijm weer aan elkaar geplakt word. 


De illustraties zijn leuk om te bekijken, zijn voor een breed publiek, passen bij de tijdgeest van het verhaal en de gebruikte kleuren zijn prachtig en passen helemaal bij de vibe van hoe de auteur zijn verhaal brengt.


Een lach, een traan en heel veel liefde. Dat iemand die er niet meer is soms dichterbij is in dood dan bij leven. Een graphic novel om cadeau te doen aan jezelf of aan iemand die het even moeilijk heeft of waar je om geeft.


Auteur(s):Dagmar Verfaillie

Uitgeverij:The Liner

Aantal bladzijden: 83

Taal: Nederlands

Productcode (EAN):  9789464447873

Verschijningsdatum: 1/12/2021

Uitvoering: Hardcover

0 reacties:

Een reactie posten