Dans van de Maanroos | Jami Leigh


 Dans van de Maanroos - Jami Leigh


Tijdens Lucille’s laatste diefstal, lijkt haar lot bezegeld wanneer ze naar een vervloekt bos wordt verdreven. Maar in plaats van een langzame dood door vrieskou, belandt ze per ongeluk in een andere wereld. Daar ontmoet ze een jongeman die haar een zeer aantrekkelijk voorstel doet: het bal van de prins bijwonen als Kandidaat in een van zijn speciale jurken. Hoe had Lucille kunnen weten dat haar wereld na één dans volledig op zijn kop zou staan?


Dat ik ondertussen dol ben op boeken van deze auteur mag wel gezegd worden. Deze novelle is heerlijk lezen en dat ligt zowel aan het verhaal, de korte hoofdstukken waardoor je nog sneller lijkt te gaan lezen en vooral wil doorlezen, het personage van Lucille en de auteur haar vlotte en beeldende schrijfstijl. 


Ik hou enorm van novelles, het is een ware kunst om met minder woorden een verhaal te vertellen dat toch compleet en gedetailleerd genoeg is. De auteur slaagt hier zeer zeker in. Deze novelle voelt af, de personages zijn goed uitgewerkt, de details zijn aanwezig, alles wat een fantasy nodig heeft - inclusief dwaalspoor - is aanwezig. 


Alleen lovende woorden want dit is echt een heel fijne lees. 


Zin gekregen om deze novelle ook te lezen? Vanaf 16 april is het ebook Dans van de Maanroos een week lang gratis te downloaden via Jamileigh.com met de code DVDM24 (invoeren bij afrekenen.) Of liever een fysiek exemplaar? Dat kan, want je kan het boek nu t.e.m. 15 mei ‘24 bestellen via limited pre-order.

0 reacties:

Een reactie posten