Een schot in de roos | Iris Visser


 Een schot in de roos - Iris Visser (HarperCollins)


Documentairemaker Floor heeft alles over voor haar baan. Dat is dan ook de reden dat ze ja zegt tegen een klus die ze eigenlijk niet ziet zitten: afreizen naar Schotland om een item te maken over de zoektocht naar haar verdwenen vader Robert.


Helaas is haar rijbewijs door een onhandig voorval ingenomen en moet ze op zoek naar een privéchauffeur. De knappe Schot Owen staat in eerste instantie niet te trappelen om haar in zijn camperbusje mee te nemen, maar heeft zo zijn eigen redenen om Robert op te willen sporen. Wat begint als een komische zoektocht vol tegenslagen, verandert al snel in een avontuur dat Floors leven voorgoed zal veranderen.


Wat een fijn boek. Eentje waarbij je gewoon moet gaan zitten, lezen en genieten. Eentje dat ideaal is om te lezen gedurende deze krokusvakantie zodat ik zowel kan lezen als met een oor nog kan luisteren wat die kinderen allemaal uitsteken. 


Een verhaal met grappige momenten afgewisselde met ernst. Emoties all over the place maar heel goed in balans. Perfect kloppend plaatje dit verhaal. Super likeable hoofdpersonages waar ik ten volle voor supporter. Dat allemaal in een zeer fijne schrijfstijl waardoor dit gewoon puur genieten is.


Een schot in de roos is echt een schot in de roos. Heerlijke feelgood. Net wat ik nodig had. 


Auteur(s):Iris Visser

Uitgeverij:Harpercollins

Aantal bladzijden: 302

Taal: Nederlands

Productcode (EAN): 9789402713831

Verschijningsdatum: 31/01/2024

Uitvoering: Paperback

0 reacties:

Een reactie posten