Het boek met de gevaarlijke geheimen | Sandra J. Paul


 Het boek met de gevaarlijke geheimen - Sandra J. Paul (HamleyBooks)


De ouders van de twaalfjarige tweeling Otis en Bo verdwijnen zonder enig spoor na te laten. De politie staat voor een raadsel. Otis geeft zichzelf de schuld van het gebeuren. 


Weken later staat een zekere Francis voor de deur. Hij was ooit de collega van hun vader, maar na een felle ruzie werden alle banden verbroken. Hij beweert dat hij jaren geleden als hun voogd werd aangesteld in geval van nood en neemt meteen zijn intrek in het huis. 


Wanneer Otis Francis hoort praten over een bijzonder boek in de bibliotheek van zijn vader, is hij er meteen van overtuigd dat dit de reden is waarom zijn ouders moesten verdwijnen. Maar wat gebeurt er als iemand het boek zou openen?


Een super leuk, vlot en niet al te lang verhaal waar zowel jonge lezers als oudere lezers van kunnen genieten. Dat de schrijfstijl van deze auteur uitermate vlot is en echt gericht op haar doelpubliek, junior/jeugd, hoeft niet meer gezegd te worden. 


Ze trek haar lezers moeiteloos een verhaal in dat spannend is, mysterieus en een leuk weerzien met Kraaidorp. Dus niet alleen de cover is prachtig, ook het verhaal is meer dan de moeite waard. Hoeft ik dan bog meer mee te geven dan dat dit gelezen boek moet worden? 


Auteur(s):Sandra J. Paul

Uitgeverij:Hamley Books

Aantal bladzijden: 280

Taal: Nederlands

Leeftijd:10 tot 12 jaar

Productcode (EAN): 9789464945041

Verschijningsdatum: 4/04/2024

Uitvoering: Hardcover

0 reacties:

Een reactie posten