Bride | Ali Hazelwood


 Bride - Ali Hazelwood (Van Goor)


Misery Lark is een buitenbeentje. En de dochter van de machtigste vampier van Noord-Amerika. Twee dingen die elkaar – op z'n zachtst gezegd – nogal bijten... Misery's rustige leventje tussen de mensen is voorbij wanneer haar vader haar als troef inzet voor een historische wapenstilstand met hun grootste vijanden – de weerwolven. Haar rol in dit pact? Ze moet trouwen met Lowe Moreland, de alfaweerwolf. Lowe voldoet precies aan het beeld dat Misery van weerwolven heeft: wreed, onverschrokken en autoritair. Maar Misery heeft zo haar eigen redenen om zich over te geven aan dit gearrangeerde huwelijk. Ze zet alles op alles om terug te krijgen wat ooit van haar was – zelfs als dat betekent dat ze haar leven zal moeten delen met een weerwolf.


Eerst dacht ik dat dit verhaal niets voor mij zou zijn. Ik voelde mij er zelf een tikkeltje te oud voor geworden maar oooh wat was ik verkeerd. Helemaal into vampieren en weerwolven. Haha.


Ali Hazelwood blijft verbazen. Het verhaal bevat een snuif twilight en dat wil dus ook zeggen dat, zoals bij de twilight films (als je de films zag) het soms een beetje te is. Een oogrol hier en daar is dus niet vreemd tijdens deze lees maar… 


De schrijfstijl is zo vlot, de humor die zo kenmerkend is voor Ali Hazelwood is zeker aanwezig, het vrouwelijke hoofdpersonage is niet op haar mond gevallen, de spice is spicy, kortom alle elementen zijn aanwezig om dit weer een super leuk boek te maken.


En dat is het ook. Een heerlijke lees. Ik ben helemaal fan van alles wat Ali Hazelwood tot nu toe geschreven heeft. 


Auteur(s):Ali Hazelwood

Uitgeverij:Van Goor

Aantal bladzijden: 376

Taal: Nederlands

Productcode (EAN): 9789000392025

Verschijningsdatum: 2/02/2024

Uitvoering: Paperback

0 reacties:

Een reactie posten