Winter in Cockleberry Bay - Nicola May

 Winter in cockleberry Bay - Nicola May (LS Amsterdam)


Ga nog één keer mee naar Cockleberry Bay in dit laatste deel van de populaire Cockleberry Bay-serie van Nicola May: 'Winter in Cockleberry Bay'.


Het is winter in Cockleberry Bay. Nu het winkeltje en het café van het dorp in goede handen zijn, is Rosa op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze besluit zich te focussen op Neds Nieuwe Kans, het goede doel dat is opgezet in de nagedachtenis van Rosa’s overgrootvader. Om geld in te zamelen besluit ze een kerstconcert te organiseren voor het hele dorp. Maar nu Rosa zelf moeder is geworden is dat veel werk. Gelukkig staat ze er niet alleen voor.


Alle favoriete personages én natuurlijk teckel Hot keren nog een laatste keer terug in dit feestelijke, hartverwarmende slot van de Cockleberry Bay-serie. Een heerlijke winterse feelgood!


Winter, de eindejaarsperiode, dat vraagt om een kerstboek. Slimme marketing dus om nog een keertje terug te keren naar cockleberry Bay en naar Hot. 


Naar goede gewoonte vlieg je dankzij de schrijfstijl van Nicola May door het boek. Dit is zo een boek waarvan je weet, als je fan bent van de volledige reeks, hier ga ik van genieten.


Ik heb altijd wat een haat-liefde relatie gehad met Rosa en ook hier blijft dat zo. Lezen over Hot is altijd fijn, ik bedoel een dier in een boek, dat lijkt toch echt altijd wel te werken. Gelukkig is er nog Titch. Jammer dat Josh er amper lijkt te zijn.


Een mooie afsluiter van de reeks, geen hoogvlieger maar Nicola May zorgt er wel weer voor dat je je weer helemaal thuis voelt in Cockleberry Bay bij Rosa, Hot, Titch, Lucas,...


Dus ga jij nog een keertje mee naar cockleberry Bay. Baby’s vliegen er in het rond, er zit daar iets vruchtbaars in de grond. Op meer van Josh moet je niet hopen, die lijkt weer te zijn gaan lopen. Maar ben je op zoek naar een winters boek, dan kunnen Rosa en Hot je vast wel weer bekoren met hun winter in Cockleberry Bay van Nicola May.


  • Auteur(s) : Nicola May
  • ISBN : 9789020542523
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 336
  • Verschijningsdatum : december 2020

0 reacties:

Een reactie posten