Kerst op afstand | Claudia Vanzegbroeck


 Kerst op afstand - Claudia Vanzegbroeck (Books & Butterflies)


Chloë gaat een andere kerstperiode tegemoet dan ze had verwacht. Ze kan niet bij haar ouders op bezoek en heeft zich erbij neergelegd dat het eenzaam zal zijn dit jaar. Tijdens haar zoektocht op het internet naar een nieuwe dierenvriend wordt ze betoverd door een paar hondenogen dat ze maar niet uit haar hoofd kan zetten. Ze haast zich naar het asiel om de lieve hond te adopteren en opnieuw botst ze op een paar prachtige ogen: die van Michael... Maar liefde in deze bijzondere tijden kan niet. Of wel?


Een kerstboek kan en mag niet ontbreken in deze december maand. En al zeker niet in 2020 denk ik dan. Dankzij de uitgeverij Books & Butterflies heb ik al twee nieuwe kerstboeken in de vorm van e-book aan mijn huisbibliotheek kunnen toevoegen. All I want for Christmas en nu deze Kerst op afstand.


De cover, die kleur. Zo ongelooflijk mooi. Ik ben verliefd op die verschillende tinten paars. En het paars past zo goed bij het boek, paars is immers de kleur van passie. Dit boek heeft passie en heel veel liefde. 


Door de pandemie kan Chloë kerst niet bij haar ouders vieren en besluit daarom om een nieuwe huisdier te zoeken. Tijdens het scrollen komt ze de foto van Miel tegen. Ze is meteen helemaal verliefd op het dier en besluit gelijk naar het asiel te gaan. Niet alleen Miel kan haar charmeren maar ook Michael, een vrijwilliger. 


Chloë stort zich vol overgave aan de verzorging van Miel. Haar gedachten echter dwalen af naar Michael, al zeker wanneer ze elkaar ontmoeten tijdens een wandeling en heel erg klikken met elkaar. Maar kan het wel? Die pandemie verstoort de normale manier om iemand leren kennen, sociale contacten zijn toch onbestaand nu. Of toch niet?


Wat een fijn, ontspannend, leuk kerstverhaal. Een verhaal met een hond, altijd een winnaar, een vrouw en een man en kerstvibes? Heerlijk. Zin om eventjes aan niets te denken en met een goed gevoel het boek te eindigen? Dan is dit feelgood kerstverhaal misschien wel iets voor jou. 


  • Productcode (EAN): 9781393866015
  • Verschijningsdatum: 10/12/2020
  • Type: E-book
  • Bestandsformaat: ePub

0 reacties:

Een reactie posten