All I want for Christmas is You | kerstbundel


 All I want for Christmas is you - Kerstbundel (Books & Butterflies)


All I want for Christmas is you is een heerlijke verhalenbundel in kerstsfeer.

Tien kortverhalen brengen je in de kerststemming en de romantische toets zorgt ervoor dat de koude winterdagen een stukje warmer worden.

Met deze bundel heb je tien liefdevolle verhalen van tien fijne auteurs in handen!


Een bundel vol kerstverhalen? Enter Alexandra. Ik hou van kerst, heerlijk. Echt alles aan kerst gaat recht naar mijn hart. Dus een goed kerstverhaal, lang of kort, ik lees het.


De cover nodigt je alvast uit om te gaan lezen. De kleuren, de sierlijke letters, het vooruitzicht om tien gevarieerde verhalen te gaan lezen, met de cover zit het alvast snor.


Tien verhalen, allemaal verschillend maar allemaal een gemeenschappelijke factor. Liefde en kerst. Sommige verhalen lagen mij beter als anderen. Sommige vond ik heel aangenaam om te lezen, een enkel vond ik dan weer minder.


Er is een verhaal dat er voor mij met kop en schouder uitsteekt en dat is het verhaal van de auteur Chloe Verbeek. Dat was zo een fijn, leuk, ‘christmasie’ liefdevol verhaal en het herinnerde mij aan iets dat mijn man ooit voor mij deed op een zomerdag.


Waar het op neerkomt is dat er voor iedereen wat wils in deze bundel zit. Dat de verhalen snel en prettig lezen. Dat je helemaal in de kerstsfeer terechtkomt tijdens het lezen. En het belangrijkste misschien, dat je even helemaal ontspannen bent terwijl onder gedompeld in kerst-vibes.


Een eerste publicatie voor deze uitgeverij Books & Butterflies. Ik kijk alvast enorm uit naar verdere publicaties. En hopelijk misschien een volwaardig boek van Chloe Verbeek bij Books & Butterflies?


  • Uitgeverij : Books & Butterflies
  • EAN : 9781393995005
  • Taal : Nederlands 
  • Uitvoering : Ebook 
  • Verschijningsdatum : november 2020

0 reacties:

Een reactie posten