Wel verdraaid, thats one twisted book.

Verdraaid - Steve Cavanagh (ls Amsterdam)

In elke moord schuilt een goed verhaal. De nieuwe thriller van de schrijver van Dertien, thrillertalent Steve Cavanagh.

JT LeBeau is een succesvolle thrillerschrijver met geweldige verkoopcijfers. Alleen weet niemand wie hij is, ondanks talloze pogingen om zijn identiteit te achterhalen; door de media, uitgevers en anderen. LeBeau is beroemd en berucht om zijn moorddadig goede plotwendingen die niemand ooit ziet aankomen. 
Maria denkt te weten wie LeBeau is, maar ze is gewaarschuwd, net als de lezer. Voordat je dit boek gaat lezen, wil LeBeau dat je drie dingen weet:
1. De politie wil me aanklagen voor moord.
2. Niemand weet wie ik ben. Of hoe ik het heb gedaan.
3. Als je denkt dat je weet wie ik ben, kom ik hierna achter jou aan.
Als je dit boek uit hebt, dan weet je: de waarheid is verdraaid... 

De cover spreekt me niet zo aan maar hij past wel bij het vorige boek ‘dertien’ en dat is toch wel een plus. Staat mooi in de boekenkast en op de boekenfoto’s.

Ik las nog niets van deze auteur maar zag wel enkel laaiend enthousiaste reviews over het vorige boek en ook dit boek krijgt best wel veel lof. Of ik dat ook vind?!

Wel verdraaid ja, weer een goeie thriller gelezen. In het Engels noemt dit boek ‘twisted’ en twists heeft dit boek zeker. Pittige personages en een pittig verhaal. 

Voorspelbaar op sommige momenten? Misschien maar daarom niet minder entertainend. De auteur smijt zich ook wel meteen in dit verhaal. 

Wat ik wel ga doen is het eerste boek ‘dertien’ in het Engels lezen, volgens mij gaat dat het boek enkel maar goed doen. Misschien lees ik deze ook nog wel eens in de engelse versie. 

Maar hoe je het ook draait of keert šŸ˜‰ ideaal boek voor enkele uren ontspanning want eenmaal in het verhaal is het moeilijk te stoppen. 

  • Auteur(s) : Steve Cavanagh
  • Uitgeverij : Luitingh Sijthoff
  • ISBN : 9789024588381
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 352
  • Verschijningsdatum : feb2020

0 reacties:

Een reactie posten