Sterfdag | Laura Marshall


 Sterfdag - Maira Marshall (LS Amsterdam)


Op 15 juni 1994 liep Travis Green door de straten van Hartstead en vermoordde elf van zijn buren. Het laatste slachtoffer was de vader van de vierjarige Cassie Colman.

De vijfentwintigste sterfdag nadert en Cassie zou het verleden liever vergeten, tot ze tussen de spullen van haar moeder iets vindt wat erop wijst dat ze is voorgelogen over de moorden. Cassie kan niet meer stoppen met het zoeken naar de waarheid, maar iemand zal alles doen om die begraven te houden…


Volgens mij klikken de schrijfstijl en ik gewoon niet. Ik geraakte moeilijk door Vriendschapsverzoek en ook met dit boek was dat niet anders. Er is niet voldoende spanning waardoor ik soms zelfs wat zenuwen kreeg van het hoofdpersonage. Ik zie, tijdens het lezen, wat de auteur wil doen met dit verhaal, maar het grijpt me niet voldoende. (Zoals in al zei, gaat dit aan de schrijfstijl liggen waar ik niet mee match.) En dat is oké, je kan niet elk boek dat je leest een knaller van formaat vinden. Ik ben ervan overtuigd dat er een hele grote fan-base is van deze auteur die haar boeken meer dan geweldig vinden.


  • Auteur(s) : Laura Marshall
  • Uitgeverij: Luitingh Sijthoff
  • ISBN : 9789024599196
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 320
  • Verschijningsdatum : april 2022

0 reacties:

Een reactie posten