Liefde en ananas | Isabelle Paz Soldan

 Liefde en ananas | Love & Fruits 1 - Isabelle Paz Soldan  (Zomer & Keuning)


Heerlijke frisse feelgood van Nederlandse bodem. Isabelle Paz Soldan schrijft in 'Liefde en ananas' grappig en herkenbaar over het leven van een single dertiger.


'Liefde en ananas' gaat over Anna. Ze is net dertig, maar is bepaald nog niet waar ze wil zijn. Ze is al jaren niet verliefd geweest, woont in een studentenflat en kan op haar werk niet doorgroeien. Via dat werk ontmoet ze wél een aantal leuke mannen. Tenminste, dat denkt ze, want ze ontdekt helaas al snel dat er telkens weer wat mis mee is. Of is er is soms iets mis met háár? 


Een cover om vrolijk van te worden en die het gevoel van zomer oproept. Een niet al te dik boek (en aan een zeer aantrekkelijke prijs wat ook al eens een meevaller is als fervente lezer) en een flaptekst die nieuwsgierig maakt. Is dit de ideale lees voor een zomerse dag?


Het debuut van deze auteur is een super vlotte en snelle lees. (Ik heb begrepen dat dit het eerste deel van een serie is dus dat is leuk nieuws) Ik had het boek in no time uit en kan me helemaal vinden in die manier waarop ze haar hoofdpersonage Anna en andere personages naar voren brengt. 


‘Ik ga op mijn knieën zitten om hem op te pakken en stoot bij het opstaan mijn achterhoofd. Het leven is stilgevallen rondom kassa 3. Iedereen staart naar me om de beschamende situatie beter te bekijken.’


Anna is een personage dat je meteen aanspreekt, iedereen kan zich wel ergens identificeren met haar. Wanneer je dit boek leest val je van de ene gebeurtenis in de andere en ook de vragen, dingen des leven passeren de revue.


Heel het verhaal is overgoten met een vleug humor wat er voor zorgt dat dit boek niet alleen makkelijk wegleest maar ook heerlijkheid ontspannend is. Feelgood dus, exact wat het boek hoort te doen. Het ideale boek tijdens een dagje strand met een Malibu-ananas in je hand. 


  • Auteur(s) : Isabelle Paz Soldan
  • ISBN : 9789020541489
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 240
  • Verschijningsdatum : juni 2021

0 reacties:

Een reactie posten