De laatste dans - Fabio Stassi

De laatste dans - Fabio Stassi

Ik had een liefde op het eerste gezicht ding met dit boek en ik moest hem
Gewoon kopen. Ik werd verliefd op de cover en op het verhaal. Dit is zo een mooi boek, zoveel emoties, dood, gelach,... een absolute favoriet die ik zeker zal herlezen. 🖤
I had an instant crush on this cover and I just had to buy it, and I fell in love with the story, for me its such a Beautiful book, so many emotions, death, laughter,... an absolute favorite which I can read over and over again. 📖🖤. 

#bookworm #bookdragon  #bookaholic #bookaddict #bookobsessed #passionateaboutbooks #magicofbooks #bookmark #bookgeek #booklove #booknerd #readingislit #nevernotreading #booklife  #feedsthesoul #morethanahobby #bookish #bookhoarder #books📚 #readingtime #reading #totalbooknerd #happysocks #socklife #white #chaplin #alexsbooksandsocks

0 reacties:

Een reactie posten