Horen Zien Zwijgen - J.D. Parker (uitgeverij Boekerij)

Horen zien zwijgen - J.D. Parker. (Uitgeverij Boekerij)

Wat had ik al zoveel ‘wauw’ en ‘niet normaal’ en ‘zo goed’ dingen gehoord over deze “thriller van het jaar”

Al ruim vijf jaar terroriseert een moordenaar de inwoners van Chicago. Zijn modus operandi is altijd dezelfde: hij straft zondaars door hun kinderen te ontvoeren. De volgende dag ontvangen de ouders een pakketje met daarin een oor. De dag daarna volgen de ogen. Ten slotte de tong.
Wanneer op het lichaam van een verkeersslachtoffer een -pakketje met een afgesneden oor word gevonden, weet -detective Sam Porter twee dingen: 1) Dit is de moordenaar die hij zoekt, 2) hij heeft 72 uur om het laatste slachtoffer te vinden, de vijftienjarige Emory, voor zij aan uitdroging overlijdt. Op het lichaam van de moordenaar wordt ook een dagboek aangetroffen dat Emorys locatie prijsgeeft. Maar iets blijft aan Porter knagen. Was de aanrijding wel een ongeluk? En is de overleden man inderdaad de seriemoordenaar, of loopt de echte killer nog vrij rond?
Dus best wel wat tijd na de verschijningsdatum dook ik in het boek “horen zien zwijgen” van J.D. Parker.
Ik heb echt heel het verhaal liggen wachten op al dat “extreem” “niet normaal” gedoe maar ik vond het niet in dit boek! Het is een goede thriller zeker en vast maar ik heb er al meerdere gelezen waar ik echt dat “wtf” gevoel van kreeg of zelfs even luidop zei “dit kan niet” - eindconclusie een dikke ⭐️⭐️⭐️-waard maar beetje overhyped.


I heard so many wauw stuff about this one so quite Some time after its release I dived in. I waited the whole story for all the “wauw” moments and all the “extreme” stuff but I couldnt find it. Its a good thriller but it aint “the thriller of the year” so a well deserved ⭐️⭐️⭐️-rating but its a bit overhyped..


#boeken #lezen #books #boek #boekenwurm #book #reading #bookworm #bibliophile #bookaholic #lezenisleuk  #boekenkast #booknerd #bibliotheek #bookaddict #booklove #booklover #bookblogger #bookdragon #totalbooknerd #bookgeek #bookaholic #bookaddict  #nevernotreading #alexsbooksandsocks

0 reacties:

Een reactie posten