beginnen schrijven

Korte verhalen door groeiende schrijvers!!

So this short story is writin by someone who truly has all my respect and this story just makes my respect grow even more. First of all dont we all want to be a writer? To leave something behind? Printed? I know I do. Second of all he Made my daughter read :) my Son is the biggest bookworm you’ll ever meet but my daughter doesnt like Reading at all. This story however she read and she liked it!! I am truly proud to know this man, or should I say author!! šŸ–¤.
Dit kort verhaal is geschreven door iemand waar ik eindeloos veel respect voor heb en dit verhaal zorgt ervoor dat het nog groter is geworden. Ten eerste willen we niet allemaal een schrijver zijn? Iets achterlaten? Op papier en geprint? Ik in elk geval wel! (Droom droom) Ten tweede zorgde hij ervoor dat mijn oudste dochter iets las ;) mijn zoon is de grootste boekenworm die je zal tegen komen maar mijn dochter totaal niet. Dit verhaal heeft ze gelezen en ze vondt het erg leuk!! Ik ben zo fier dat ik deze man ken, of moet ik auteur zeggen!! šŸ–¤.

#boeken #lezen #books #bookstagram #boek #boekenwurm #book #reading #bookworm #bibliophile #bookaholic #lezenisleuk  #bookstagrammer #boekenkast #booknerd #instabooks #bibliotheek #igbooks #bookaddict #booklove #instabook #booklover #bookblogger #bookdragon #totalbooknerd #bookgeek #bookaholic #bookaddict #kimmersbooks #booksofista #nevernotreading #alexsbooksandsocks @stefandekeyser

0 reacties:

Een reactie posten