Een ladder naar de hemel - John Boyne (uitgeverij Meulenhoff)

Een ladder naar de hemel - john boyne. (Uitgeverij Meulenhoff) 

Overal zijn verhalen te vinden, als je maar goed genoeg zoekt. Het hoeven niet eens je eigen verhalen te zijn. Tenminste, dat is wat de beginnende schrijver Maurice Swift al vroeg in zijn carriĆØre besluit. Want ambitie heeft hij meer dan genoeg, schrijftalent ook wel, maar door een jammerlijk gebrek aan inspiratie kent zijn schrijversdroom vooralsnog geen vliegende start. Een toevallige ontmoeting met bestsellerauteur Erich Ackermann in een Berlijns hotel biedt hem de gelegenheid zichzelf in de wereld van de literatuur te lanceren. Erich is namelijk eenzaam, heeft een verhaal te vertellen en vindt in Maurice een gretig luisterend oor. De charme en attenties van Maurice maken hem blind voor de waarheid: hij had zijn verhaal beter voor zichzelf kunnen houden. Een ladder naar de hemel is een psychologisch kat-en-muisspel dat laat zien dat de wereld aan je voeten ligt als je bereid bent tot het uiterste te gaan.

Laat ik eerlijk zijn en zeggen dat de boeken van @johnboyne mij nog nooit teleurgesteld hebben en dat elke boek ik van hem lees mijn volste waardering krijgt. Zo ook deze ladder naar de hemel. De indeling van het verhaal, het verhaal zelf, personages, weer die mooie cover, alles klopt weer en weer zo mooi geschreven. Ik kan en wil er niet meer over vertellen, enkel dat je hem moet lezen. ⭐️⭐️⭐️⭐️-waard.
Let me be honest and say that the books of @johnboyne never let me down and that every book I read can get my full support šŸ™‚ as well as this one, the lay-out of the story, the story itself, the characters, again that beautiful cover, everything again is right in this book. Cant and wont say anything more about it except you must read this one! ⭐️⭐️⭐️⭐️-rating.

#bookworm #bookdragon  #bookaholic #bookaddict #bookobsessed #passionateaboutbooks #magicofbooks #bookmark #bookgeek #booklove #booknerd #readingislit #nevernotreading #booklife  #feedsthesoul #morethanahobby #bookish #bookhoarder #booksšŸ“š #readingtime #reading #totalbooknerd #socks #socklife #boeken #bookcommunity #alexsbooksandsocks 

0 reacties:

Een reactie posten