Jas van Belofte - Jan Siebelink

Jas van belofte - Jan Siebelink 

Jas van belofte: een ode aan een vriendschap, aan een vader, aan het schrijven.

Als Arthur met hoge snelheid per ambulance naar het ziekenhuis wordt gebracht, is hij er zeker van dat hij bezig is het leven te verlaten. Al bijna vanaf de andere zijde overziet hij wat hij achterlaat, en vraagt zich af of het genoeg is.

Het waren zijn vrienden Edwin en Loetje die destijds aanvoelden dat hij een verhaal in zich droeg dat verteld moest worden, maar ze wisten ook dat het een welhaast onmogelijke opdracht zou zijn dit daadwerkelijk uit te voeren. Edwin bezwoer Arthur: ‘Je mag nooit meer tevreden zijn over jezelf, zolang de zoektocht van de jongen niet op de meest volmaakte wijze is verteld.’ - boekenweekgeschenk, ik zag al heel veel slechte reacties hierop mr vr zo een kort verhaal vond ik het zo slecht niet, ik las het graag. ⭐️⭐️(⭐️)-waard.

#boeken #lezen #books #bookstagram #boek #boekenwurm #book #reading #bookworm #bibliophile #bookaholic #lezenisleuk  #boekenkast #booknerd #bibliotheek #bookaddict #booklove #booklover #bookblogger #bookdragon #totalbooknerd #bookgeek #bookaholic #bookaddict  #nevernotreading #alexsbooksandsocks

0 reacties:

Een reactie posten