Klein klein kleutertje - M.J. Arlidge (uitgeverij Boekerij)

Klein klein kleutertje - M.J. Arlidge ( uitgeverij Boekerij)

Het 7e boek in de Helen Grace-serie van M.J. Arlidge is weer een topper.

Vroeg in de ochtend wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze ligt half op de autoweg en het lijkt een tragisch ongeluk. Als Helen Grace op de plaats des onheils arriveert is het voor haar meteen duidelijk dat het om een koelbloedige moord gaat. Maar waarom deze vrouw – een liefhebbende echtgenote en zorgzame moeder – het slachtoffer is, is een raadsel.
Niet veel later wordt er in het winkelcentrum een apotheker gedood, terwijl hij nog klanten in zijn zaak had. Waarom worden er getuigen levend achtergelaten door de moordenaar? Helen moet al haar kennis van het misdadige brein in de strijd gooien, wil ze achter de identiteit van de dader komen voordat er nog een slachtoffer valt. En als ze zelf het volgende doelwit lijkt, wordt de zaak alleen maar persoonlijker…

Nadat ik dus het 6e boek uit had, mezelf nr de boekenwinkel repte en deze kocht ben ik meteen gestart en zoals boek 6 was kon ik hem niet wegleggen voor hij uit was. Weer die snelheid en spanning in het verhaal, korte krachtige hoofdstukken, goed verhaal, wederom een goeie snelle spannende lees! Deze is toch wel een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-waard!
The 7th book in the Helen Grace- series nu M.J. Arlidge is yet again a big hit!
So after I rushed myself to the bookshop for book nr 7 I started it and again I could not put it down untill it was finished. Again that fast Paced writin, short strong chapters, the storyline, the tension... a well deserved ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-rating on this again super read.

#boeken #lezen #books #boek #boekenwurm #book #reading #bookworm #bibliophile #bookaholic #lezenisleuk  #boekenkast #booknerd #bibliotheek #bookaddict #booklove #booklover #bookblogger #bookdragon #totalbooknerd #bookgeek #bookaholic #bookaddict #nevernotreading #alexsbooksandsocks

0 reacties:

Een reactie posten