De grote stilte - John Boyne (uitgeverij Meulenhoff)

De grote stilte - John boyne (uitgeverij Meulenhoff)

I havent had a read for over a week or two so I picked this one up yesterday knowing its @johnboyne wich means a good, beautiful well-writin read. Started not knowing what this book is about, over halfway trough now and I love it. Totally up my alley with the priest, Vatican,... if I had to rate it now it would be almost a ⭐️⭐️⭐️⭐️-rating. So thx @johnboyne for getting me out of my Reading-block with this beautiful book. 
Ik heb al een week of twee geen letter meer kunnen lezen, maar deze zag ik gisteren en John Boyne zijn boeken zijn (voor zover ik ze al las) altijd goed en goed geschreven. Over de helft nu en ben helemaal verkocht aan het verhaal, dus bedankt John Boyne om mij uit mijn leestips te halen. ⭐️⭐️⭐️⭐️- waard šŸ–¤.

#boeken #lezen #books #boek #boekenwurm #book #reading #bookworm #bibliophile #bookaholic #lezenisleuk  #boekenkast #booknerd #instabooks #bibliotheek #igbooks #bookaddict #booklove #booklover #bookblogger #bookdragon #totalbooknerd #bookgeek #bookaholic #bookaddict #books #nevernotreading #alexsbooksandsocks

0 reacties:

Een reactie posten