Blauwe maandag - Nicci French (dwarsligger)

Blauwe maandag - Nicci French (dwarsligger)

Ik ben meestal wel fan van Nicci French, toen ik jonger was las ik echt al hun boeken dus toen ik aan deze serie begon dacht ik dat het even “smooth” zou lezen... niet dus. Ik was dik halfweg voor ik iets in het verhaal zag. Niet echt zen fan vdus, hopelijkngaatvde rest vd serie iets vlotter. 
I usually really like nicci french and I read so many books when I was younger so when I started this series I thought they would read as smooth as always... it didnt, i was allready halfway trough before I got invested in the story. Not a fan of this one so hopefully the others Will be better. šŸ“–.

#boeken #lezen #books #boek #boekenwurm #book #reading #bookworm #bibliophile #bookaholic #lezenisleuk  #boekenkast #booknerd #bibliotheek #bookaddict #booklove #booklover #bookblogger #bookdragon #totalbooknerd #bookgeek #bookaholic #bookaddict  #nevernotreading #alexsbooksandsocks

0 reacties:

Een reactie posten