De kinderen die het bos ingingen - Lina Bengstdotter (uitgeverij HarperCollins)

De kinderen die het bos ingingen - Lina Bengstdotter (uitgeverij @harpercollins_holland )

De tegendraadse detective Charlie Lager moet terug naar haar geboortedorp, het ingeslapen dorp Gullspång. De laatste tijd heeft ze vreemde terugkerende dromen over nachtelijke wandelingen met haar moeder. Steeds weer keert een beeld van een landhuis terug, een landhuis dat een grote rol blijkt te spelen in de cold case waar Charlie op is gezet. 
Dertig jaar geleden verdween een jong meisje, Francesca, uit Gullspång. Het lijkt erop dat ze teveel wist over de dood van een klasgenootje. Omdat Francesca zelf nogal een buitenbeentje was in het kleine dorp, geloofde niemand haar aanvankelijk. Totdat ze plotseling zelf verdween.
Samen met journalist Johan Ro duikt Charlie Lager in de als verloren beschouwde zaak. Maar dan komen ze iemand op het spoor voor wie het verleden nog altijd leeft, iemand die de waarheid koste wat kost verborgen wil houden…

Verschenen op 21 mei en nu al een top thriller! Dit boek is zo verrassend. Je denkt het te weten maar je weet niets en het einde, plot is ook zo verrassend. Ik heb het eerste boek van de auteur niet gelezen maar ik kan nu al zeggen dat ik het boek zeker zal lezen! De manier waarop het verhaal geschreven is vind ik ook zo goed, niet een typisch politieonderzoek-verhaal maar toch krijg je die spanning mee en wat een vrouw is die Charlie Lager! Het boek leest ook als een trein en is eigenlijk moeilijk aan de kant te leggen. Een dikke ⭐️⭐️⭐️(⭐️)- waard als je het mij vraagt. (Bedankt HarperCollins vr dit leesexemplaar).
This book came out on the 21/5 and it is a top thriller!! Its so suprising, you think you know but you dont and the end, plot is so good! Havent read the first one of this author but I Will def read that. The way it is writin is Nice as well because it isnt your typical police investigation but it got the tension of it. And what a woman that Charlie Lager is! It reads really smooth and its a big ⭐️⭐️⭐️(⭐️)-rating if you ask me.
 #bookworm #bookaddict #bookobsessed #booklove #booknerd #booklife #feedsthesoul #bookish #books📚 #readingtime #totalbooknerd #boeken #bookcommunity #alexsbooksandsocks


0 reacties:

Een reactie posten