In de maneschijn - M.j. Arlidge (uitgeverij Boekerij)

In de maneschijn - M.J. Arlidge (@boekerij)

Er waart iets dodelijks rond in het bos. Eerst moesten de wilde paarden eraan geloven. Nu zijn het onschuldige mannen en vrouwen die worden vermoord door een gedaante zonder gezicht. Verdwaald in het donker proberen ze te vluchten, zich te verstoppen. Wanhopig roepen ze om hulp. Maar er is niemand die ze kan horen…
Helen Grace ziet zich geconfronteerd met een nieuwe nachtmerrie. De slachtoffers hangen met pijlen doorboord aan de statige oude eiken in het bos. Waarom worden hulpeloze -vakantiegangers opgejaagd tijdens het campingseizoen? Wat hebben de moorden te betekenen? Is dit soms het werk van een psychopaat? Of is het een teken van een occulte samenzwering en worden de slachtoffers geofferd aan het bos zelf? Helen moet zich in het duister wagen om de waarheid achter deze wel heel macabere zaak te achterhalen.

Alweer het achtste deel van de Helen Grace-reeks en ja hoor ook deze is weer vol spanning. Het leek mij heel moeilijk om even goed als boek 7 te zijn of te toppen en naar mijn gevoel komt het er net niet maar evengoed las ik hem in 1 keer uit. 
Wederom een verhaal vol spanning, intensiteit, niet weg te leggen en een “ik MOET weten hoe dit eindigt”-gevoel. Boek 8 leest als een trein en vraagt weer om meer! Een dikke dikke ⭐️⭐️⭐️-waard.
Down the woods - M.J. Arlidge

The eighth Part of the Helen Grace-series and yes its again filled with tension. It felt like it would be hard to match or top the 7th book and in my feelings it just didnt. Mabye because the 7th book was so so good wich didnt mean I didnt finish it in one take. 
So yet again a book filled with suspense, tension , unputdownable and that I need to know how this end-feeling. A big big ⭐️⭐️⭐️-rating.

#booksofinstagram #bookworm #bookdragon  #bookaholic #bookaddict #bookobsessed #passionateaboutbooks #magicofbooks #bookmark #bookgeek #booklove #booknerd #readingislit #nevernotreading #booklife  #feedsthesoul #morethanahobby #bookish #bookhoarder #booksšŸ“š #readingtime #reading #totalbooknerd #socks #socklife #boeken #bookcommunity #alexsbooksandsocks

0 reacties:

Een reactie posten