Bloedlijn | Angela Marsons


 Bloedlijn- Angela Marsons (Boekerij)


Rechercheur Kim Stone wordt bij een slachtoffer geroepen dat met een enkele, precieze steek in het hart is vermoord. Alles wijst op een overval met fatale afloop. Niet lang daarna wordt er een maatschappelijk werker gevonden, die het slachtoffer was van zinloos geweld. Twee zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, maar Kims gevoel zegt haar dat er iets niet klopt.


Wanneer een lokale drugsverslaafde vermoord wordt aangetroffen met een identieke wond, weet Kim instinctief dat ze met dezelfde moordenaar te maken heeft. Maar met geen enkel bewijs dat de drie slachtoffers met elkaar verbindt, behalve de kille, berekenende aard van hun dood, zou dit wel eens haar moeilijkste zaak ooit kunnen zijn.


Ja hoor, wat een topboek schreef Angela Marsons weer. Ik vond zowat alles aan dit boek super goed. De schrijfstijl, de verhaallijnen, het psychologische, Kim stone die met elk boek meer mens aan het worden is, andere personages die wat spotlight krijgen, alles was goed en leuk aan dit boek.


Dat de auteur het spel van onder je huid te kruipen onder de knie heeft, is duidelijk. Want moeiteloos neemt ze je weer mee in het gevaarlijke, geschifte spel van Alexandra Thorpe. De auteur heeft dit personage zo sterk  beschreven, haar sluwheid en plannen zo beeldend overgebracht, dit is een zaligheid om lezen.


Ook de verhaallijn over de moorden zit goed in elkaar, heeft een sterk plot en tussen al deze elementen door slaagt de auteur erin om nog meer intrigerende dingen ertussen te schrijven zonder dat het ingewikkeld gaat worden. Perfectie bestaat niet - zeggen ze - maar dit boek komt er toch heel erg dicht bij. 


Een thriller die er staat, een stevig verhaal, weer meer diepte gegeven aan Kim Stone, genieten. 


  • Auteur(s) : Angela Marsons
  • Uitgeverij: Boekerij
  • ISBN : 9789022591697
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 368
  • Verschijningsdatum : november 2022

0 reacties:

Een reactie posten