Sugar rush | Sandra J. Paul Sugar rush - Sandra J. Paul (books&butterflies)


Vier vuurrode enveloppen liggen op de keukentafel wanneer hij die avond thuiskomt. Genummerd, met zijn naam in hoofdletters erop geschreven, en het tijdstip waarop hij ze mag openen. Hij probeert zich te herinneren of hij zijn eigen verjaardag toevallig is vergeten, wat niet zo is. Het is ook geen Valentijn of een andere idiote feestdag voor verliefden.


Hij opent de eerste envelop met bevende vingers, en leest de korte tekst: Ik heb zin in een Sugar Rush. Jij ook? Hij staat verstomd. Hij herkent haar handschrift. Maar nee, zij toch niet? Dat kan niet, zij is wel de laatste aan wie hij denkt. Maar wat als zij het toch is?


Hij reikt naar de tweede envelop. Het spel is begonnen.


Sandra J. Paul die feelgood schrijft. Net zoals iedereen die deze auteur kent was ik enorm benieuwd om te zien hoe dat verhaal zou zijn. Kan deze auteur die een knaller is op het vlak van thrillers (en nog zoveel meer) feelgood schrijven? De cover is alvast heel feelgood en zoet.


Een verhaal, novelle, geschreven in Sandra J. Paul stijl. Dat is dus een verhaal dat vlot en snel leest, met steeds de juiste spanningsboog en de nodige humor. Feelgood met een twist én een verhaal dat bewijst dat de auteur echt een enorme duizendpoot is. Ze lijkt elke stijl aan te kunnen.


Ook al is het een novelle, naarmate het verhaal verder gaat vormen de karakters van de personages zich echt tot een perfect beeld. Ik zag een bepaald stuk echt zo voor mijn ogen gebeuren, naar de supermarkt gaan is altijd een avontuur zo blijkt ;) 


De namen van de personages, waar het verhaal over gaat, dat is allemaal zo goed gevonden. Het is allemaal aan elkaar gelinkt, ik spoil niets maar ik apprecieer die details enorm. Dit verhaal is een heerlijk tussendoortje. 


Even ontspannen, feelgood met een stoer kantje, liefde, heerlijke personages, humor en dat in een kortnovelle gegoten. Een uitstapje van Sandra J. Paul dat ik wel kan smaken. Ik eet alvast nog wat donuts terwijl ik wacht op het vervolg Candy Crush dat er deze zomer aankomt.


  • Productcode (EAN): 9781393721598
  • Verschijningsdatum: 3/03/2021
  • Type: E-book
  • Bestandsformaat: ePub

0 reacties:

Een reactie posten