Monster | Roderik Six


 𝐌𝗼𝐧𝐬𝐭𝐞𝐫 - 𝐑𝗼𝐝𝐞𝐫𝐢𝐒𝐢𝐱 


Een banaal ongeluk. Een moment van onoplettendheid. Koplampen die voor de laatste keer een paar prachtige ogen belichten. Na de dood van zijn vrouw trekt een man zich terug uit de wereld. Rouwend om een verdwenen leven verschanst hij zich in zijn woning, met enkel de nieuwslezer als gezelschap. Hij is met stomheid geslagen – de dood is waar de taal faalt. Tot een onverwacht telefoontje hem uit zijn sluimer wekt. 


Met chirurgische precisie snijdt Roderik Six de grote levensthema’s aan. In Monster serveert hij opnieuw een staaltje van zijn literaire talent. Een ontroerende en onthutsende roman over de liefde, en, onvermijdelijk, de dood.


Sommige boeken hebben geen lange review nodig. Sommige boeken moeten gewoon gelezen worden en geapprecieerd. Sommige boeken moet je gelezen hebben omdat je anders iets enorm bijzonder gemist hebt dat oprecht een leegte zou zijn. Dit boek is zo een fantastisch en briljant boek.


Wat. Een. Boek. Wauw. Rauw. Puur. Eerlijk. Echt. Menselijk. Meesterlijk geschreven. Prachtig verwoord. Meeslepend. Elk woord, elke zin is prachtig, beeldend, hartverscheurend hartverwarmend. 

Bedankt om dit boek op ons, lezers, los te laten. 


0 reacties:

Een reactie posten