Liefde, onderzoek en humor

In mei vind jij de ware liefde - Edwin van Leeuwen (boekScout)

De Ware Liefde vinden – is dat niet ieders droom? Maar waar vind je die? 

Het boek In Mei vind jij de Ware Liefde is gebaseerd op de uitkomsten van een uitgebreid onderzoek (1.700 personen) naar het ontstaan van (liefdes)relaties. 

Waar heb jij jouw ware liefde gevonden? Online of in de kroeg? Hoe verliep de eerste date? Waren jullie direct verliefd? Gingen jullie dezelfde avond direct met elkaar naar bed? Hoe gaat het nu met jullie relatie? Wist jij dat in de laatste 5 jaar 25% van de relaties ontstaan via Tinder? Dat liefde op het eerste gezicht slechts zelden voorkomt? Het boek bevat leuke weetjes en quotes zoals: "Ik geef mijn relatie een 2 omdat hij alleen maar met zijn zatte kop in de kroeg zit en we nooit iets leuks samendoen". 

Aan de hand van alle uitkomsten en reacties worden concrete en praktische en soms hilarische conclusies getrokken, zodat jij de vruchten kunt plukken van andermans fouten en successen. Dankzij de handige tips was je kans nog nooit zo groot om je ware liefde te vinden én aan de haak te slaan. 

"Dit boek bevat zoveel heerlijke herkenbare aspecten van elke relatie dat ik het van harte kan aanbevelen. Een must have voor iedereen." 

Ik val meteen met de deur in huis, dit is zo een leuk boek! Laten we eerlijk zijn, liefde is hard werken. Of je nu singel, verliefd, verloofd, getrouwd bent its a fulltime job om die ware liefde te vinden en in stand te houden.

Dit boek zit vol met leuke ‘wist-je-dat-je’s ,zit boordevol humor en loodst je door onderwerpen van Tinder tot seks op de eerste date. Naast al dat leuk zijn er ook effectief tips en interessante dingen in terug te vinden die echt kunnen helpen in ‘the thing called love’.

Edwin van Leeuwen heeft een heerlijke stijl die dit boek ten goede komt, hij zorgt er tevens voor dat dit geen opsomming van al dat onderzoek is. Inhoudelijk is het ook super fijn ingedeeld, dit is gewoon een leuk handig boek, ik vond het zelfs jammer dat ik het zo snel uit had. 

Op zoek naar een leuk cadeautje voor vrienden en vriendinnen?  Dan is dit boek vol humor, inzicht en onderzoek toch wel een grote kanshebber!

  • Auteur(s) : Edwin van Leeuwen
  • Uitgeverij : Boekscout
  • ISBN : 9789464030785
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 224
  • Verschijningsdatum : maart 2020


0 reacties:

Een reactie posten