Mandy dé zomerster

Zomerster - Wendy Louise (uitgeverij wensboeken)

Volg een groep jonge mensen, tijdens het avontuur van hun leven. Op Mallorca verzorgen zij de animacion voor de hotelketen Happymoon Hotels. Een verhaal boordevol liefde, vriendschap, verraad en romantiek.

Mandy Blokdijk ziet al haar dromen in duigen vallen.
Nadat ze haar toelatingsauditie voor de Academie voor Kleinkunst verknalt, breekt ze met haar jeugdliefde. Ze heeft geen idee wat ze nu met haar leven aan moet, totdat ze hoort over de animadores. Jonge mensen die sport, spel en shows verzorgen in hotels. Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy Spanjaarden.

Tijdens de opleiding valt ze echter als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie bestand tegen het hectische leven van een vakantie entertainer? Of is het toch de sensuele Spaanse paardrijdinstructeur Rafael die roet in het eten gooit? 
Beleef samen met Mandy de zomer van haar leven gedurende haar tijd als Zomerster.

Wendy Louise's smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor op vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winteravonden.

Ik val meteen met de deur in huis over dit boek. Wat een heerlijk ontspannend lees heb ik gehad! Ok ik moet eerlijk zijn soms
was ik best even gefrustreerd met het verhaal. 

De cover is duidelijk denk ik, dit is een verhaal dat zich in de zon afspeelt en de titel die is na afloop echt wel goed gekozen. 

Wendy’s schrijfstijl is enorm vlot en er zit genoeg tempo in. Ook de nodige humor is te vinden in het boek alsook wat drama.

Ik wil niets spoilen over dit verhaal maar ik geef wel mee dat ik soms Mandy eens goed door elkaar wou schudden en zeggen ‘wakker worden!! Laat die lul nu toch eindelijk!’ :) 

Dit is de perfecte lees op een dag zoals vandaag, wanneer het een hele dag grijs is en je wat zon en vriendschap nodig hebt met een portie humor en liefdesperikelen.

Een gesigneerd exemplaar bestel je rechtstreeks bij Uitgeverij Wens Boeken via www.wensboekenshop.nl

0 reacties:

Een reactie posten