Geen genade!!

Vrouwen zonder genade - Camilla Läckberg (the house of books)

Ingrid heeft haar veelbelovende carrière als journalist opgegeven toen haar man hoofdredacteur werd bij een grote krant. Nu heeft ze ontdekt dat hij vreemdgaat. 

Birgitta, een basisschoollerares, slaat doktersafspraken over omdat haar man haar mishandelt. 

De Russische Victoria ontmoette haar Zweedse man online en emigreerde, maar hij is niet zo zorgzaam als hij leek. 

Ingrid, Birgitta en Victoria zijn totaal verschillend, maar hebben één ding gemeen: ze zitten vast in een desastreus huwelijk. Online spreken ze af ieder één echtgenoot te vermoorden, maar dat plan neemt een onverwachte wending...

Dat Camilla Läckberg weet hoe ze moet schrijven, dat is een feit. Deze auteur weet van elk boek een goed boek te maken en ik las eerlijk gezegd nog niets slechts van haar. Absoluut een gevestigde waarde als je het over thrillers hebt.

De cover is zoals we hem van haar kunnen verwachten. Dus dat hij mooi tussen de andere boeken van haar op de boekenplank gaat passen is verzekerd. Niet onbelangrijk voor menig boekenworm. ;) 

‘Ingrid Steen vouwde haar hand om het voorwerp toen haar man de woonkamer binnenkwam en stopte het vervolgens tussen de kussens van de bank.’

Zelfs met dit eerder kort verhaal weet ze met haar typische schrijfstijl jou als lezer meteen mee te nemen in een goed verhaal. Het verhaal begint aan een stevig tempo en dat blijft het tot de laatste pagina’s.

Het verhaal vond ik ook best boeiend. Drie compleet verschillende vrouwen met compleet verschillende levens die wel alle drie op een punt gekomen zijn in hun leven waardoor ze een drastische beslissing nemen. Heerlijk uitgewerkt hoe deze dames hun echtgenoten willen vermoorden. 

‘Drie jaar geleden heette ze nog Victoria Volkova en woonde ze in de Russische miljoenenstad Jekaterinen- burg. Zweden had ze zich alleen vaag van de geschiedenislessen kunnen herinneren.’

Dit is een ideaal boek om even tussendoor te lezen, het is niet overdreven lang, een thriller en dankzij het talent van de auteur een gegarandeerde ontspannende spannende lees. 

  • ISBN-nummer: 9789044356274
  • Verschijningsdatum: nov2019
  • Aantal bladzijden: 160
  • Uitgeverij: The House Of Books
  • Auteur : Camilla Läckberg0 reacties:

Een reactie posten