Kapitein onderbroek deel 8

 Kapitein Onderbroek en de pedante plaaggeesten van de parallelle paarse plee-planeet - Dan Pikley (De Fontein) 


Kapitein Onderbroek en de pedante plaaggeesten van de parallelle paarse plee-planeet is het achtste deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav Pilkey. Volledig in kleur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film. 


Sjors en Harold belanden in een parallel universum! Het verschil: daar zijn zij en Kapitein Onderbroek ineens de slechteriken, en is meneer Krupp een held. En als ze het dan eindelijk lukt om weer terug te keren naar hun eigen wereld, nemen ze per ongeluk een stel slechteriken mee. Die moeten natuurlijk teruggestuurd worden, maar hóé?!


Kapitein Onderbroek maakte jaren geleden zijn entree in ons huis door mijn zoon. Daan kan enorm genieten van boeken zoeken, uren aan een stuk als je wil, en ze dan in zijn bed onder zijn dons lezen. Toen hij me vroeg om een boek van Kapitein Onderbroek moest ik toch even twee keer naar hem luisteren. Wie? Onderbroek? En dat is een boek of een strip of…? 


Na een overtuigend betoog kwam Kapitein Onderbroek ons huis binnen en we zijn er ondertussen allemaal gek op en kijken vol verwachting uit naar een nieuwe release. De boeken worden ook alleen maar leuker en mooier. Van zwart-wit naar glanzende kleurenpagina’s. Kapitein Onderbroek lezen is altijd op een fijn, spannend, grappig avontuur gaan. Ook deze keer is het weer een fijn en spannend weerzien met Kapitein Onderbroek, Sjors en Harold. 


Heb je deze serie nog niet gelezen, dan heb ik super leuk nieuws. Deel 1 tem deel 7 kan je nu tem 31 maart scoren voor € 10,- Het nieuwe deel 8 scoor je aan € 15,- Dus waar wacht je nog op?! 


  • Auteur(s) : Dav Pilkey
  • Uitgeverij: De Fontein Jeugd
  • ISBN : 9789026156434
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 176
  • Verschijningsdatum : januari 2022

0 reacties:

Een reactie posten