Zolang er leven is - Hendrik Groen (uitgeverij Meulenhoff)

Zolang er leven is - Hendrik Groen (uitgeverij Meulenhoff)

Nederland leerde Hendrik Groen kennen door zijn dagboek Pogingen iets van het leven te maken. Samen met zijn vriend Evert en de andere leden van de Oud-maar-niet-dood-club, probeert Hendrik zijn laatste levensjaren in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord zo aangenaam mogelijk te maken. Van tijd tot tijd valt het Hendrik zwaar om de moed erin te houden. Gelukkig heeft hij de pen weer opgepakt. Met de hem zo kenmerkende charmante, ironische humor neemt hij de medebewoners, de directie, zijn vrienden en de ouderdom in het algemeen op de korrel, waarbij hij zichzelf zeker niet spaart. 

Wat kan ik zeggen over dit boek dat nog niet gezegd is? Niet veel. De cover is weer ontzettend leuk en geestig en zo is ook het dagboek. Wat heeft Hendrik een zalig gevoel voor humor, net zoals zijn clubje. Zalig lezen, ook de mindere momenten, dagen, life struggles.

Ik moet wel bekennen dat ik het eerste boek nog moet lezen en dit zeker ga doen, ik kwam deze tegen op vakantie voor een prikje dus kon hem onmogelijk laten liggen. Boeknerd-problemen noemen ze dat denk ik. :) 

Een dikke ⭐️⭐️⭐️⭐️-waard, ik heb er echt zo van genoten! 


0 reacties:

Een reactie posten