Kom je spelen - M.J. Arlidge (uitgeverij Boekerij)

Kom je spelen - M.J. Arlidge (uitgeverij Boekerij)

Chicago wordt opgeschrikt door de moord op twee jonge twintigers, beiden zijn gruwelijk verminkt. Er wordt al snel gedacht aan een seriemoordenaar. De politie heeft grote moeite om erachter te komen wie de dader is. Hij is berekenend en gaat erg zorgvuldig te werk. Het enige verband tussen de twee moorden is een jonge vrouw, Cassie. Zij beweert dat ze voorafgaand aan de moorden al wist wanneer deze zouden plaatsvinden.
Vanaf het moment dat Adam Brandt Cassie op het politie-bureau ontmoet, is hij door haar gefascineerd. Alles wat zij hem vertelt, maakt dat hij twijfelt aan zijn deskundigheid. Dan loopt Cassie naar buiten, knoopt een sjaal voor haar ogen en steekt blind de straat over, dwars door het verkeer. Als hij haar na afloop vraagt waarom ze niet bang was te verongelukken, antwoordt ze: "Omdat jij mij zal doden.'

Deze stand alone is super spannend vanaf de eerste bladzijde tot het einde. Geen zorgen over Helen Grace missen want deze thriller zorgt ervoor dat je er zelfs niet aan denkt. 

Ik las hem in 1 ruk uit en het is best een “dik” boek, maar dankzij de korte hoofdstukken, opgebouwde spanning en de typische schrijfstijl van M.J Arlidge vlieg je erdoorheen. Voor mij een ⭐️⭐️⭐️⭐️-waard. 

0 reacties:

Een reactie posten