Crime scene evenement Karin Slaughter !!

Karin Slaughter , my all time favorite author, en ze komt naar België zeg je? Geen twijfel, ik ben daar!!


4 juni, d-day, s'morgens de (best wel epic, geef maar toe) T-shirt klaargelegd voor s'avonds, papieren afgedrukt, gaan werken en slightly aftellend de dag doorgekomen. 

Avond, auto in en op weg naar het Complex Geruzet (Politieacademie/kazerne) in Etterbeek volledig klaar om Karin slaughter te ontmoeten. (Mijn zus was slachtoffer van dienst om mee te gaan, verdient trouwens een applausje om mij te verdragen because the excitement level was high ;))

Aangekomen, het boek nog aangeschaft (dankzij HarperCollins kon ik het e-book op voorhand lezen - eeuwige dank) en dan even het evenement verkennen.
Zoals altijd was mijn time-management on point want de demonstratie van de drugs-bom-honden ging van start. Laat ik even melden dat ik sinds enkele jaren wat angst heb ontwikkeld voor honden (geen idee vanwaar trouwens) dus zo mogelijk nog zenuwachtiger maar WoW die honden zijn zooo knap in wat ze doen, doen hun werk zo graag, echt top. (Again een pluim voor mijn zus die buiten enkele “maar echt, schrik van honden”-blikken niet is weggegaan)

Tijd voor een drankje, hapje en dan naar de main zaal voor de voordracht crime scène- onderzoek en daaropvolgend een interview met Karin slaughter. (Excitement level nog hoger)
De voordracht van sporenonderzoek was echt wel even stilstaan bij hoeveel er bij komt kijken, wat wel mag, wat niet mag, wat is een verdacht overlijden en wat is het niet, heel boeiend! 

Time!!! Interview met Karin Slaughter, wat een moordwijf is dat toch!! Zoveel humor, rechttoe rechtaan, geen vraag is teveel,... na het interview kon het publiek nog enkele vragen stellen en na een laatste aanmoediging van mijn zus vond ik de moed om zelf een vraag te stellen.

  • hey, deze vraag staat los van het boek dat top is trouwens maar ik zie dat je heel actief bent op sociale media, hoe belangrijk is het voor jou dat je fans weten dat je ze “ziet”?
  • Het is heel belangrijk voor mij, ik ben heel dankbaar voor mijn lezers en dat zeg ik niet om op een goed blaadje bij ze te staan. Ik werkte meerdere baantjes om toch maar de boeken van mijn favoriete auteurs te kunnen kopen dus ik weet hoe belangrijk dit is, hoe goed het voelt.
Karin Slaughter liet nog even vallen dat het volgende boek weer een Will&Sara zal worden! (Yay)

Na de vragen van het publiek tijd voor signeren en dat is waar het excitement level through the roof ging en ik weer een tienermeisje werd... (mijn arme arme zus :)) 

Misschien moet ik hier wat dieper op ingaan, ik ben mama van 4 echte toppers, ik werk op een materniteit (nog meer baby’s) en ik probeer een huis schoon te houden en in al dat probeer ik ook nog mijn eigen identiteit te behouden en dat is waar het schoentje soms wringt.
Dankzij lezen kan ik even ontspannen, even ontsnappen aan al dat dagelijkse en even in een ander verhaal zitten, dankzij de blog (net vernieuwd trouwens) doe ik iets voor mezelf, hobby/passie, zonder dat mijn toppers aan tijd moeten inboeten. Win win dus. 

Back to the excitement, tijd voor een foto en mijn boek te laten signeren, mijn God wat was ik zenuwachtig, als ik de vele foto’s bekijk (dank u zus, VRT News, standaard boekhandel, HarperCollins) lijk ik ook echt op een tienermeisje maar again wat een top dame is Karin Slaughter en na tig foto’s, Some small talk en een gesigneerd boek verliet ik de zaal net niet huilend... (I’m such a geek - proud geek may I add)

Wat een topevenement en avond!
Zeker een dikke dank voor Standaard Boekhandel voor het organiseren, dank aan HarperCollins voor het uitgeven van Karin Slaughters boeken en ervoor te zorgen dat de fans deze topdame kunnen ontmoeten (God weet hoeveel georganiseer dit allemaal is) en bedankt aan mijn zus voor de kalmte! ;)


Het nieuwste boek van Karin Slaughter ‘laatste weduwe’ is trouwens een dikke ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-waard en als het nog niet op je tbr-stapel ligt moet je NU naar de (online) boekhandel!! Kleine teaser?? Het laatste hoofdstuk...

(Wie wil kennismaken met die fantastische zus van mij kan op instagram kijken naar @undergroundgarage & @booksandbellyrubs) 

2 opmerkingen: