Birk - Jaap Robben (dwarsligger)

Birk - Jaap Robben (dwarsligger)

Mikael woont met zijn ouders op een afgelegen eiland tussen Schotland en Noorwegen. Op een dag verdwijnt zijn vader in zee en Mikael verzwijgt wat er is gebeurd. Schuld, troost en verwijten stapelen zich op, tot zijn moeder het onmogelijke van hem verlangt.

Ik weet dat de meningen erg verdeeld zijn over deze maar ik vond hem echt wel goed, ik heb hem erg graag gelezen. Ook de cover is zo mooi en ook weer zo goed gekozen.

Ik zat meteen in het verhaal, de emoties, het verdriet, het rare, ... toch wel een sterke ⭐️⭐️⭐️⭐️-waard hoor.

Heel veel meer kan en wil ik niet vertellen/verklappen over dit boek, het is een beetje een bizar boek en een bizar verhaal, en misschien raar om te zeggen maar ik vond het ook een erg mooi boek. Ik kon me heel erg vinden in al die ‘donkere’ en mindere gevoelens die Mikael allemaal doormaakt. Hij staat daarom ook in mijn top favorieten boekenlijst! Meer weten? Lezen dus! 

#boeken #lezen #books #bookstagram #boek #boekenwurm #book #reading #bookworm #bibliophile #bookaholic #lezenisleuk  #bookstagrammer #boekenkast #booknerd #instabooks #bibliotheek #igbooks #bookaddict #booklove #instabook #booklover #bookblogger #bookdragon #totalbooknerd #bookgeek #bookaholic #bookaddict #booksofista #nevernotreading #alexsbooksandsocks

0 reacties:

Een reactie posten