Laatste adem - Robert Bryndza (uitgeverij Boekerij)

Laatste adem - Robert Bryndza (uitgeverij Boekerij)

Als het gemartelde lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een vuilnisbak, haar nietsziende ogen puilend uit hun kassen en haar kleding druipend van het bloed, is detective Erika Foster als eerste ter plaatse. Het enige probleem: dit keer is het niet haar zaak. Terwijl ze vecht om een plekje in het onderzoeksteam ontdekt Erika een verband tussen deze zaak en een onopgeloste moord van vier maanden eerder. Een jonge vrouw, op eenzelfde soort plek gedumpt, met vergelijkbare wonden: een fatale snee in haar dijbeenslagader. Dan wordt een andere vrouw ontvoerd terwijl ze op haar date wacht. Erika en haar team moeten haar vinden voor ze het volgende slachtoffer wordt.

De vierde van de Erika Foster-serie en de boeken worden steeds beter en beter. Weer worden we wat wijzer over het leven van Erika, haar verhaal, verleden, gevoelens. Een dikke plus dus voor Erika en haar struggles.

Het enige “minpuntje” is dat het verhaal wat traag op gang lijkt te komen maar eenmaal vertrokken is het niet neer te leggen. Dat vlot lezen komt ook dankzij de korte hoofdstukken en het verhaal dat ook nu weer goed uitgewerkt is en ervoor zorgt dat het nu al uitkijken is naar de volgende in de reeks. 

Wat ik ook zo fijn vind aan de reeks is dat de covers elke keer weer matchen met elkaar wat altijd fijn is voor in de boekenkast. Een dikke ⭐️⭐️⭐️(⭐️)-waard.

0 reacties:

Een reactie posten