Dubbele boeking | Fiona Gothfield


 Dubbele boeking - Fiona Gothfield

(Books&Butterflies)


Een grote vergissing, een hele hoop sneeuw en een vleugje romantiek!


Samantha Dierckx en Samuel Dieriks staan oog in oog met elkaar wanneer Samantha de sleutel in het slot van haar chalet in Zweden draait. Op dat moment beseffen ze dat er iets mis moet zijn gelopen met hun boeking. Wanneer Samuel er dan ook nog achter komt dat Samantha dol is op kerst en hij deze periode liefst van al asociaal doorkomt, weten ze dat dit helemaal een flop zal worden. Openen ze elkaars ogen en wordt de dubbele boeking toch nog een van de beste vakanties ooit of wordt het een vakantie vol afschuw en ooggerol? 


De titel zegt je alles wat je hoeft te weten, dit boek gaat over een dubbele boeking. Een dubbele boeking in Zweden of toch niet want de namen die er staan zijn beide Sam. Een heerlijke feelgood novelle waar alles misschien net iets te voorspelbaar is maar de auteur slaagt er wel in om je geboeid én met veel plezier te laten verder lezen. 


Het verhaal leest heel vlot en de personages zijn leuk want buiten sarcasme en humor, hebben ze best wel veel zelfkennis en dat is heel verfrissend. Ook de nevenpersonages zijn leuk of zijn dat net niet en er zouden best nog veel spin-offs kunnen komen. Het verhaal en de schrijfstijl van de auteur lenen zich ze alvast toe. 


Kortom, dit is een heel fijne feelgood novelle die je niet alleen in opperste kerststemming brengt maar je ook achterlaat met een fijn gevoel. Even helemaal aan niets denken en ontspannen lezen. 

0 reacties:

Een reactie posten