Onze eerste zomer samen | Sandra J. Paul


 Onze eerste zomer samen - Sandra J. Paul (HamleyBooks)


Op een stormachtige nacht komen Mila en Daniel elkaar na jaren weer tegen. Hij heeft een dringende lift naar het ziekenhuis nodig, zij besluit om hem te helpen. Het loopt mis wanneer ze onderweg een ongeluk krijgen.


Wanneer Daniel ontwaakt, ontdekt hij tot zijn verbijstering dat hij een gevangene is van de mysterieuze sekteleider Dominic, die hen na het ongeluk naar zijn afgesloten domein heeft gebracht. En hij is niet de enige die in de klauwen van de man vastzit.


Sandra J. Paul, een auteur slash duizendpoot. Na een geslaagde uitstap naar het feelgood genre maakt ze nu een uitje met een young adult thriller. Sandra staat bekend om haar steengoede thrillers en ik val meteen met de deur in huis, ook deze keer slaagt ze 200% in haar opzet.


Haar schrijfstijl is ongewoon vlot, ik kan een boek van deze auteur onmogelijk wegleggen. Ik wil sneller lezen dan ik kan omdat de manier waarop de spanning en dreiging opgebouwd/aanwezig is je steeds dwingt om verder te lezen. Haar thrillers zijn gewoon elke keer écht spannend. 


Sandra J. Paul heeft ook de bijnaam - of die zou ze moeten hebben - de queen of the plottwist. Elke keer slaagt ze erin om op het einde nog een extra dimensie aan het hele verhaal te geven. Echt elke keer opnieuw. 


Een thriller met een paranormale toets en over een sekte. Onwijs interessant om over te lezen, zowel fictie als non-fictie.  Drie hoofdpersonages, al lijkt de grootste rol voor Mila weggelegd, drie perspectieven, één super goed verhaal. Een absolute pageturner van start tot einde.


De paranormale toets in het verhaal kan misschien bij sommige lezers een gevoel van ongeloofwaardigheid opwekken. Toch zorgt het verhaal dat Sandra hier schrijft ervoor dat dat helemaal niet erg is. Ze vertelt het verhaal zo dat je het bekijkt met een alles kan ik schrik van niets meer-gevoel. Side-note: het is Young adult dus dit boek/verhaal kan dat hebben.


Onze eerste zomer samen is een YA thriller die ook menig volwassen zeker en vast zal bekoren. Een boek waar het binnenwerk alleen al een echt pareltje is en het verhaal sleurt je mee NOVA binnen met een einde zoals alleen Sandra J. Paul dat kan. 


  • (EAN): 9789464208290
  • Verschijningsdatum: 19/04/2021
  • Aantal bladzijden: 220
  • Uitgeverij: Hamley Books
  • Leeftijd: Young adult
  • Auteur: Sandra J. Paul0 reacties:

Een reactie posten