Oktober | Halloween is coming!!

Deze maand zal ik proberen om zoveel mogelijk thrillers met jullie te delen in afwachting van Halloween!!! Vandaag start ik met deze!! Enjoy!!Wild vlees - Rudy Morren (Horizon)

Drie broers, een toppoliticus, een succesvol ondernemer en een eenvoudig boekhouder, zijn op de vlucht. De ene is op de loop voor een affaire met een stagiaire, de andere wordt opgejaagd door de fiscus. Door een geheim dat ze sinds hun jeugd met zich meedragen, kunnen ze niet zonder elkaar. Gedrieën houden ze zich schuil in de afgelegen ouderlijke boerderij. Tot onverwachts een vrouw op het erf staat. De broers willen niet ontdekt worden. Er rest hen maar één optie: de vrouw uitschakelen en laten verdwijnen.

Dit is het debuut van Rudy Morren en wat een debuut. Ik moet eerlijk bekennen dat ik even ‘erin’ moest komen maar dit boek is eigenlijk echt zoals gezegd wordt. Een echte pageturner. Ik heb het nog niet volledig uit maar ik wou hem toch al meegeven voor deze horror/thriller maand. 

Ideaal dus om deze koude oktobermaand vol regen in te zetten en af te tellen naar Halloween!! 
0 reacties:

Een reactie posten