Moordspel | Sandra J. Paul

Moordspel - Sandra J. Paul 

Hoe stop je een man die niets meer te verliezen heeft?

Dieter Santens heeft er genoeg van. De verminkte kluizenaar wil niet langer leven in een harde maatschappij die hem verafschuwt. Hij ontvoert de studente Isabel en is vast van plan samen met haar uit het leven te stappen.

Diezelfde dag neemt ook wijkagent Ben Wagemans het drastische besluit om ermee te kappen. Na de moord op zijn jeugdvriendin Mara, acht jaar geleden, is hij er nooit meer in geslaagd zijn leven weer volledig op te pikken. 

Wanneer de paden van de twee mannen elkaar toevallig kruisen, verandert alles. In een ultieme poging om Isabels leven te redden en zich zo te verzoenen met zijn verleden, gaat Ben in op Dieters aanbod om een moorddadig spel te spelen, met Isabels leven als inzet. 

Beide mannen ontdekken dat je, om je vijand te verslaan, in de eerste plaats in staat moet zijn om je eigen demonen onder ogen te zien. Zelfs als je niets meer te verliezen hebt... 

Kan Ben Dieters moorddadige trip nog stoppen? En wat is het ultieme geheim waar beide mannen onder gebukt gaan?

Sandra J. Paul schrijft oorspronkelijk Nederlandstalige thrillers met een paranormaal kantje. 

Wat ik al leerde is dat de thrillers van Sandra J. Paul altijd zo goed in elkaar zitten en dat ze een erg vlotte schrijfstijl heeft. 

Het lezen van deze boeken is steeds een plezier. Steeds een boek vol spanning en twists en het is onmogelijk haar boeken aan kant te leggen

De cover laat duidelijk weten dat het hier over een thriller gaat, net zoals de titel trouwens :) Een volledige recensie over dit boek volgt nog in de toekomst. 

De laatste thrillertip , een pageturner, een psychologische thriller maar ook zoveel meer? ontdek het snel!!

En voor morgen wens ik iedereen 
   🎃💀 Happy Halloween 💀🎃 
0 reacties:

Een reactie posten