De favoriete zus - Jessica knoll

De favoriete zus - Jessica Knoll (Horizon)

Als twee zussen deelnemen aan een realityshow, had niemand kunnen denken dat een van hen het einde van het seizoen niet zou overleven. Goal Diggers wil het leven van een aantal succesvolle jonge vrouwen tonen zoals het echt is. Maar als diezelfde vrouwen, opgestookt door de producers, elkaar het licht in de ogen niet gunnen, ontaardt de show in een drama. De favoriete zus legt de onzichtbare grenzen, waar ambitieuze vrouwen vaak op botsen, bloot. Tegelijk biedt het boek een eerlijke kijk op de onderlinge relaties tussen vrouwen en de constante druk om jong, relevant en promotable te blijven.

Reality tv, iedereen zijn guilty pleasure toch. Dus op dat vlak zit het goed.
Qua wil ik blijven lezen-gevoel zit het ook wel snor (eenmaal het verhaal op gang is getrokken).

Maar heb ik ervan genoten? Ik kwam er maar moeilijk in, ben enkele keren opnieuw begonnen om het dan toch wel weer aan de kant te leggen. Eenmaal gestart is het een overload aan personages en lijkt het of je het eerste deel van het boek best even wat notes neemt.

Ik denk dat dit boek net iets teveel gehyped is waardoor de verwachting erg hoog waren en dat maakt hij net niet waar.

Pas op dit boek zal ongetwijfeld voor vele een +400 pagina`s leesplezier zijn en een verrassend einde is ook aanwezig dus komt het erop neer dat dit boek mij niet echt kan bekoren maar ik het uiteindelijk wel wou uitlezen. šŸ¤·šŸ¼‍♀️


0 reacties:

Een reactie posten