Bestemming Bonaire - Linda van rijn

Bestemming Bonaire - Linda van Rijn 

Saar en haar vriend Niek hebben een grote teleurstelling te verwerken gekregen: hun vurige kinderwens zal onvervuld blijven. In een opwelling boeken ze een vakantie naar Bonaire. Ze willen even eruit, weg van het Nederlandse winterweer, bijkomen en elkaar weer vinden. Het Caribische eiland met zijn prachtige stranden en altijd schijnende zon lijkt daarvoor de perfecte plek. Als ze ook nog een Nederlands stel ontmoeten met wie het meteen klikt, hebben ze een topvakantie.
Terwijl Saar en Niek genieten van de zon, is op Bonaire de Nederlander Patrick Koelstra vermist geraakt. De politie staat voor een raadsel: Patrick is na een strandfeest zomaar van de aardbodem verdwenen. Door een ongelukkig toeval kruist de zaak van de vermissing de vakantie van Saar en Niek, die daarna een stuk minder onbezorgd is. Saar krijgt de schrik van haar leven te verwerken en langzaamaan ontvouwt zich een nachtmerrie waarin ze alle grip lijkt kwijt te raken.

Dit is hem dan, de laatste Linda van Rijn die ik nog moest lezen, ik las hem in het zonnetje met een glas Hugo erbij en zoals altijd compleet ontspannen na deze snelle vlotte lees. En nu? Het zwarte gat. I have no more Linda’s to read left...

Q : iemand van jullie een ideetje welke auteur het dichtste aanleunt bij deze boeken?

0 reacties:

Een reactie posten